Twee mannen vechten het uit op straat. Maar dan ineens gebeurt er iets eenvoudigs (maar bijzonders) wat alles verandert

Liefde schuilt in een klein hoekje, zeggen ze. Dat geldt óók – en misschien zelfs nog wel sterker – als twee mannen in het holst van de nacht op de vuist gaan.

Wat de aanleiding was voor dit straatgevecht? We weten het niet, en we vragen ons ernstig af of de mannen het zélf wel weten. Afgaande op de loopjes van de heren is er waarschijnlijk nogal wat alcohol in het spel.

Wat we daarentegen wel weten, is hoe dit gevecht afloopt. Niet met de overwinning van de één of de ander, maar met twee mannen die met opgeheven hoofden kunnen weglopen en samen nog eens een biertje pakken. Ja, zo lossen mannen conflicten op.

De kerels beginnen eerst inderdaad wel met wat vuisten in elkaars richting te zwaaien, maar dat houdt snel genoeg op, want ineens was daar een wending. De man met het groene overhemd bedenkt dat hij liever geen gevecht heeft, maar loopt op zijn tegenstander af om hem te omhelzen:

giphyKnuffel:

vlcsnap-2015-08-30-04h22m51s98En boks, ouwe:vlcsnap-2015-08-30-04h22m39s219Bam! Zo doen echte mannen dat. Het leven is veel te kort om elkaar constant te bevechten, nietwaar?


.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.