Boze tongen beweren dat Van der Vaarts ex-vriendin Sabia Engizek helemaal niet zwanger is. Dit is hoe ze terugslaat

Ze beweert inmiddels vier maanden zwanger te zijn, maar een buikje is nog niet te zien. Maar het geroddel over haar al dan niet gefakete zwangerschap is Sabia meer dan zat.

Gisteren verscheen Sabia Engizek – de ex van voetballers Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart – als model op de rode loper, om een strakke zwarte jurk te showen.

Het bracht boze tongen weer in beweging. Die nemen Sabia al een tijdlang op de korrel, omdat ze vermoeden dat zij haar zwangerschap bij elkaar gelogen heeft:

Sabia Engizek, ruim vier maanden zwanger maar zo plat als een dubbeltje. Dat beeld versterkte gisteren de geruchten dat de ex van Rafael van der Vaart wellicht geen baby verwacht. Daar maakt zij nu korte metten mee.

De aanstaande moeder werd gisteren belaagd door de Duitse media, die naar een liefdadigheidsevenement waren getogen om een glimp van haar, zoals iedereen verwachtte, bollende buik op te vangen. Maar daarvan was geen spoor!

Ook veel twitteraars geloven er niet bijster veel van:

Maar Sabia is al het geroddel en de beschuldiging dat zij de boel bij elkaar fraudeert meer dan zat. Ze beweert toch écht zwanger te zijn, en houdt de mensen die haar beschuldigen een spiegel voor, door hen foto’s te tonen van een andere slanke vrouw die ook toch écht zwanger was:

“Gebruik alsjeblieft de hersenen, en niet alleen de verpakking,” geeft ze haar volgers in eemee. Waarmee ze dus een sneer uitdeelt aan de ‘zwangerschapscritici’.

Of Sabia echt zwanger is of niet, zal over uiterlijk vijf maanden blijken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.