Fotoshopt Kylie Jenner haar bikinifoto’s?

De realityster lijkt haar pikante foto’s te bewerken.

Kylie Jenner, het steeds beroemder wordende halfzusje van Kim Kardashian, zette deze week weer een paar weinig verhullende foto’s op Instagram. De slechts 18-jarige Kylie plaatste drie bikinifoto’s op het populaire sociale netwerk, gekleed in een zwemsetje van het merk God save the Queen – wellicht een ludieke verwijzing naar het feit dat Koningin Elizabeth deze week de langst regerende vorstin van het Verenigd Koninkrijk in de geschiedenis werd.

kylie-jenner-happy-pic

Met haar uitdagende foto’s krijgt Kylie steeds meer volgers op Instagram, tot grote jaloezie van grote zus Kim die liever de schijnwerpers voor zich alleen heeft. Helaas voor Kim groeit het aantal Instagramvolgers van Kylie sneller dan dat van welke andere beroemdheid dan ook.

Toch krijgt Kylie niet alleen maar lof voor haar bikinifoto’s – er is ook kritiek. Veel mensen menen dat haar laatste bikinifoto’s zijn bewerkt met een fotobewerkingsprogramma, om haar huid er mooier te laten uitzien.

kylie-jenner-bikini-photo

Het vermoeden is dat Kylie apps gebruikt waarmee je op je telefoon foto’s kunt bewerken met een ‘airbrush’-effect waardoor de huid zachter en egaler overkomt. Volgens één fotoshop-expert snapt Kylie nog niet zo goed hoe ze moet omgaan met die apps, het gebruik ervan zou namelijk overduidelijk zijn. Met name bij Kylie’s achterwerk zou goed te zien zijn dat er fotoshop in het spel is.

Screen Shot 2015-09-24 at 10.05.41

 

De fotoshop-beschuldiging is saillant, omdat volgens Kylie zelf haar ronde vormen het resultaat zijn van allerlei schoonheidsproducten die ze gebruikt, en waarvoor ze ook reclame maakt op Instagram. Mocht blijken dat haar mooie uiterlijk het gevolg is van fotoshop en niet van die producten, krijgt haar geloofwaardigheid een flinke knauw.

kylie-jenner-butt-enhancement-creamms-670x427

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. halo1

    Wat geeft dat nou…ze is ook een plaatje!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.