Heeft Kim Kardashian ruzie met Kanye West?

De realityster zou woedend zijn op Kanye vanwege pikante sms’jes.

Volgens Amerikaanse media rommelt het in het paradijs van Kim Kardashian en Kanye West. Het sprookjeshuwelijk zou de afgelopen weken flink zijn opgeschud. De reden? Kim zou op de telefoon van Kanye een pikante sms-conversatie hebben gevonden met zijn ex. Volgens insiders was Kim zeer beledigd dat haar man flirterige sms’jes stuurde naar zijn ex waar zij niets van wist.

Een insider vertelt:

“Telkens als Kanye probeerde zich te verdedigen tegen Kims beschuldigingen, werd Kim steeds bozer en nijdiger, totdat hij uiteindelijk de kamer uitrende – en Kim in tranen achterliet.”

Volgens Kanye hielp hij zijn ex slechts met een project waar ze aan werkte, en had ze daarom contact opgenomen. Om wat voor project het precies gaat, blijft onduidelijk. Overigens zou het gaan om een meisje dat Kanye al kende voordat hij beroemd werd.

Volgens HollywoodLife is de ruzie tussen Kim en Kanye de reden dat Kim deze week op vakantie ging met haar moeder en zusjes naar St. Barts. Op deze manier zou ze even tijd voor zichzelf hebben zonder te hoeven denken aan haar huwelijksperikelen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.