Holland’s Next Top Model Loiza deelt ‘geheim’ met haar coach. Zijn reactie is goud waard

Model Loiza heeft een geheim; ze wilde het pas vrijgeven toen ze al gekozen was om mee te doen aan het populaire programma Holland’s Next Top Model.

Vorige week vertelde Holland’s Next Top Model Loiza dat ze een geheim had; iets dat ze een tijdlang met zich mee had gesleept en nog niet kwijt wilde aan de makers van het programma… en al helemaal niet aan haar coach.

De reden? Ze dacht dat ze, als ze dit geheim vooraf publiekelijk had gemaakt, een voorkeursbehandeling zou krijgen. En daar had ze geen enkele behoefte aan. Ze wilde meedoen (en ze wil winnen) op basis van haar uiterlijk en gedrag, niet op haar achtergrond.

Wat blijkt namelijk? Loiza is geboren als jongen.

Haar coach, Fred van Leer, had dat niet eens bijna zien aankomen. Hij reageerde gisteren dan ook stomverbaasd op Loiza’s aankondiging:

Jézus, wow… not a clue!”

Loiza legde vervolgens uit aan haar coach dat ze de redactie pas had geïnformeerd over haar verleden als jongen toen ze al geselecteerd was voor het programma. Van Leer reageerde daar op buitengewoon treffende wijze op:

En eigenlijk valt er niet zoveel te zeggen, je bent gewoon een vrouw.”

Nu weet Loiza dus: ze doet mee en is een echte contender vanwege zichzelf – niet omdat de programmamakers graag voor wat controverse wilden zorgen en haar alleen daarom selecteerden.

Je kan de hele uitzending van Holland’s Next Top Model hier terugkijken. Met dank aan Linda Magazine.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.