Kijk hoe deze dochter de held van de dag wordt, als ze samen met haar vader iets ongelooflijks doet tijdens een boottocht

Laat het kleine postuur en de schattige glimlach je niet in de maling nemen. Dit meisje weet van wanten!

Lijkt schattig hè? De kleine Avery Mehta vist met haar Barbiehengeltje vanaf de boot van haar vader in de rivier. Onschuldig tijdverdrijf, maar echt een flinke beet hoef je natuurlijk niet te verwachten.

Toch? Verkeerd gedacht. Laat je niet in de luren leggen: met een beetje help van moeder natuur – en een beetje van haar eigen vader – doet Avery namelijk iets wat niemand verwachtte: met haar knalroze kinderhengel haalt ze een heuse grotemensenvis naar boven. Een hele joekel, kijk maar:

averyvis

Na afloop van de boottocht heeft haar vader de baars gewogen, en het dier bleek maar liefst 10 kilo te wegen. En die heeft ze zelf naar boven gevist!


.

De volgende keer dat je een kleuter over straat ziet lopen, kan je maar beter uitkijken. Ze zou nog wel eens een stuk sterker kunnen zijn dan je zelf in eerste instantie denkt…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.