Kim Kardashian heeft een naam in gedachten voor haar baby, en hij is behoorlijk bizar

Komt er na dochter North West nu nog een windrichting bij? 

Toen Kim Kardashian twee jaar geleden beviel van een dochtertje, veroorzaakten de realityster en haar man Kanye West opschudding door het meisje de naam North te geven, wat leidde tot de ongebruikelijke combinatie North West.

Nu blijkt dat de hoogzwangere Kim van plan is om dat trucje weer uit te halen. In de talkshow van Ellen DeGeneres vertelde de instagramkoningin dat ze overweegt om haar zoon, die in november het levenslicht zal zien, de naam Easton te geven.

.

Juist ja. Easton West.

“Ik vind de naam Easton leuk. Easton West. Ik denk niet dat mijn man het leuk vindt, maar ik wel. Ik denk niet dat we een andere richting opgaan, en zeker niet South. Altijd als iemand South zegt, wil ik met mijn ogen rollen.”

Op het gerucht dat Kim haar zoon “Wild” zou willen noemen, wat zou resulteren in de combinatie Wild West, reageerde de ster niet.

Kim Kardashian trok vandaag ook op een andere manier de aandacht voor haar zwangerschap. Op Instagram postte ze een viertal hilarische selfies met haar favoriete zwangerschapssnack: Cheetos.

Instagram van Kim Kardashian
Instagram van Kim Kardashian

Of Kim betaald werd door de fabrikant van de populaire kaassnack om de selfies te posten, is niet bekend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. papa charlie

    Vandaag 3 keer Kim Kardashian! DDS begint steeds meer te lijken op Weekend, Story en Privé !!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.