Lil' Kleine wordt bedreigd door Anonymous-hackers

Geen categoriesep 10 2015, 12:40
Hackers kaapten het twitteraccount van de rapper.
De populaire Nederlandse rapper Lil' Kleine, bekend van het nummer Drank en Drugs ligt onder vuur van hackerscollectief Anonymous. De hackers kaapten het twitteraccount van de artiest en plaatsten een angstaanjagende videoboodschap op Youtube:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Anonymous-message-for-Lil-Kleine-_-Jorik-Scholten-360p.mp4"][/video]
.
De video, die opvallend genoeg in het Engels is, uit een aantal klachten en bedreigingen richting Lil' Kleine, alias Jorik Scholten:
"Laat het duidelijk zijn dat we toegang hebben tot al je sociale media-accounts en we zijn niet bang om ze te verwijderen. De laatste dagen heb je je misdragen, toen je je fans vertelde om hun middelvinger op te steken naar de politie. Het is niet goed om minderjarige meisjes via sociale media te vragen om seks"
Volgens de video probeert Lil' Kleine seks te hebben met minderjarige fans. Ook wordt hij uitgemaakt voor pedofiel. Wat er waar is van deze beweringen is onduidelijk, maar de schrik zat er bij de rapper goed in nadat zijn account gehackt was.
https://twitter.com/LilKleine/status/641901104800878592?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten