Ongelooflijk! Dit turnjongetje is pas 2 jaar oud, maar kan zich nu al meten met de besten

Leeftijd zegt zeker niet alles, zo bewijst dit razendgoeie en grenzenloos lenige jongetje in een hele serie adembenemende video’s.

Ontmoet Arat Hosseini. Dit jongetje is – geloof het of niet – pas twee jaar oud, maar is nu al een legendarische sportman. Toen hij pas negen maanden oud was, slingerde hij al aan de trapeze. En nu hij twee jaar oud is doet hij dingen die de meesten van ons ongetwijfeld nog steeds niet kunnen:


.

Onder de noemer ‘Baby’ haalt Arat – zoals je kan zien – de meest ongelofelijke stunts uit op Instagram. Nog maar eentje:


.

Ja, deze jongen is echt een natuurtalent. Zijn vader is dan ook apetrots op hem:

,,Hij heeft nog nooit professionele training gehad en oefent maar een minuutje of 20 per dag. Hij doet het omdat hij het leuk vindt. Op jonge leeftijd was hij al heel sterk. Toen ik een keer thuiskwam van het werk, stopte ik mijn vinger in Arats hand. Hij pakte hem stevig vast en ging met zijn voetjes los van de grond. Ik was verrast door zijn kracht!”

Met z’n tweeën blijven ze dus trainen en werken aan de nog ontsluierende krachten van de jonge peuter. Nu is hij nog een indrukwekkend jongetje dat enkele Instagramhits op zijn naam heeft.

Maar wie kan voorspellen waar Arat is over 20 jaar? Ik zal alvast mijn duit in het zakje doen: ik denk op de Olympische Spelen, de ene na de andere gouden plak veroverend!


.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Nicky

    Heel mooi.
    En toch jammer dat ie zo vroeg al dingen mist.

    Zijn voorhuidje.

    Zijn gezonde liefdevolle opvoeding, en ware verhalen over ‘Isa’, voor vrede in zijn hartje.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.