Pakistaanse ouders wurgen eigen dochter, omdat ze de liefde bedreef met haar vriendje

Toen haar ouders erachter kwamen dat ze geen maagd weer was, gingen ze helemaal door het lint. Dat werd de 19-jarige Lareeb Khan fataal.

Toen de 19-jarige Lareeb Khan betrapt werd tijdens het stelen van condooms, ging haar vader volledig door het lint. De man kon het niet verkroppen dat zijn dochter geen maagd meer was, en dus – in zijn ogen – waardeloos was geworden op de huwelijksmarkt. De man had gehoopt zijn dochter te kunnen uithuwelijken volgens oude Pakistaans-islamitische regels, maar nu zij al seks had gehad voor de tijd ging die droom in vlammen op.

Voor het in Duitsland woonachtige Pakistaanse meisje gebeurde toen het allerergste: ze werd vermoord door haar 51-jarige vader Asadoellah Khan. Met z’n eigen handen wurgde hij z’n dochter, terwijl zijn vrouw – Lareebs moeder – slechts toekeek, en niks deed om het drama te voorkomen:

De uit Pakistan afkomstige Lareeb Khan, die met haar gezin is in het Duitse Darmstadt woonde, had volgens haar vader de familie “onteerd” door seks te hebben met een man. Het Islamitische stel had gehoopt hun dochter uit te kunnen huwelijken, waardoor ze geen relatie met iemand anders mocht hebben, melden Duitse media. Ze had haar ouders uit angst dan ook niets verteld over haar vriendje, maar viel door de mand toen ze in een winkel voorbehoedsmiddelen stal.

Na de moord hebben Asadoellah en zijn vrouw Shazia het lichaam van hun dochter in een rolstoel gezet, en reden met haar naar het bos alsof ze een uitje gingen hebben met hun ‘verlamde’ dochter. In het bos werd het levenloze lichaam van Lareeb achtergelaten, waar het de volgende dag gevonden werd door wandelaars.

De rechtbank in Darmstadt heeft de zaak nu aangehoord, en zal binnenkort bekendmaken welke straf het echtpaar Khan tegemoet kan zien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Nicky

  Ailala hakkebar schreeuwde pa nog terwijl hij zijn verheven daad uitvoerde. Burp.

 2. Terzo

  Goh, huwen Amerikaanse christelijke families nu ook al hun kinderen uit?

  Daar is mij niets van bekend.

  1. Terzo

   Even ter verduidelijking, deze bijdrage sloeg op de verwijderde bijdrage van Brouwenstein.

 3. toetssteen

  Maagdenvlies…, ach ja, sommigen menen dat dat een soort stevige afsluiting is. De waarheid is dat het in 95% niets voorstelt en bij een goed deel van de vrouwen van nature afwezig is.
  Ik haal mijn schouders op bij al die blabla verhalen over bloed op lakens. Het komt voor, maar hou op te doen alsof zulks gemeengoed is.
  Wakker worden barbaren! Het maagdenvlies is iets dat nuttig is in de babytijd. U weet wel de bacteriën in de ontlasting die maar beter niet de vagina beter kunnen dringen. Na die tijd is het overbodig en mama natuur ruimt het dan ook vrijwel altijd geheel of gedeeltelijk op.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.