‘Vluchtelingen’ in Slovenië vallen politie aan

Ze lieten duidelijk merken wat ze van plan zijn: “Allahu akhbar.”

Het is en blijft onrustig in veel Oost-Europa landen. De reden is niet dat het binnenlandse beleid van de regeringen niet goed zijn, maar de komst van ‘vluchtelingen’ uit het Midden-Oosten.

Deze ‘asielzoekers’ zijn er niet over te spreken dat ze niet het recht hebben om te gaan en staan waar ze willen, ook al zijn ze hoegenaamd ‘gasten.’

In de video hieronder zie je vluchtelingen behandeld worden omdat de Sloveense politie gedwongen was om pepperspray te gebruiken toen ze met geweld door de grenzen wilden breken tussen Slovenië en Kroatië. Daarbij riepen de ‘vluchtelingen’ onder andere ‘Allahu Akhbar,’ wat ‘God is groot’ betekent. Deze frase wordt gebruikt door moslims in hun gebed (dat ze vijf keer per dag moeten verrichten), maar ook in tijden van oorlog. Het moge duidelijk zijn dat ze niet aan het bidden waren toen ze door de grensovergang probeerden te breken.

Islam-expert Robert Spencer is dan ook van mening dat de ‘vluchtelingenstroom’ geen ‘stroom van asielzoekers’ meer is, maar een zogenaamde ‘hijrah.’ Een hijrah is een ‘jihad zonder geweld’: een ‘jihad’ door emigratie. De bedoeling van een ‘hijrah’ is om de islam te verspreiden door middel van emigratie. Hij legt uit:

To emigrate in the cause of Allah – that is, to move to a new land in order to bring Islam there, is considered in Islam to be a highly meritorious act. “And whoever emigrates for the cause of Allah will find on the earth many locations and abundance,” says the Qur’an. “And whoever leaves his home as an emigrant to Allah and His Messenger and then death overtakes him, his reward has already become incumbent upon Allah. And Allah is ever Forgiving and Merciful.” (4:100)

Bewijs dat in ieder geval sommige radicale organisaties dit soort emigratie als middel zien om hun radicale denkbeelden te verspreiden kwam afgelopen februari toen ISIS een document publiceerde genaamd “Libya: The Strategic Gateway for the Islamic State.” In dit document worden radicale moslims opgeroepen om naar Libië af te reizen, en vandaar naar Europa (of “the Crusader States,” zoals ISIS Europese landen noemt). Daarbij wordt opgemerkt dat het bijzonder gemakkelijk is om wapens te bemachtigen in Libië, die vervolgens gebruikt kunnen worden om onheil aan te richten in Europa.

Screen Shot 2015-09-21 at 10.33.43

In de winter werd bekend dat ISIS Europa wilde overweldigen met maar liefst 500.000 ‘vluchtelingen’. Onder hen zouden zich een flink aantal extremisten bevinden, die Europa dan gemakkelijk konden infiltreren. Op dit moment blijken die geschatte cijfers veel te laag te zijn. De afgelopen maand alleen al kwamen er bijvoorbeeld meer dan 100.000 mensen uit het Midden-Oosten naar Duitsland. Dat land zal voor het einde van het jaar 800.000 ‘vluchtelingen’ opnemen. Als we de rest van Europa daarbij optellen hebben we het over miljoenen mensen. Onder hen bevinden zich dus vrijwel zeker flink wat radicale moslims. Sterker nog, enkele van hen zijn al geïdentificeerd.

Sommige vluchtelingen zijn christelijk of yazidi’s, maar in de meeste gevallen zijn de nieuwkomers moslims. De Europese autoriteiten doen er echter weinig tot niets aan om uit te zoeken welke mensen daadwerkelijk asielzoekers zijn, en welke ‘vluchtelingen’ heimelijk extremisten zijn die het Westen proberen te infiltreren. Dat is natuurlijk ook bijzonder lastig aangezien het om enorme aantallen migranten gaat. Probeer die maar eens allemaal te controleren. Dat gaat niet lukken.

Dat is dan ook één van de voornaamste redenen dat partijen als de PVV en VNL (VoorNederland) willen dat de grenzen weer bewaakt worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

88 reacties

 1. Terzo

  De overwinningsroes is dat islamitische ongedierte volkomen in de bol geslagen, Europa is knettergek om dit maar te tolereren, weg ermee……

 2. Geah

  Gooi een bom op die moslim-menigte…een andere optie is er niet….en in de 2’e wereldoorlog werd het ook veelvuldig gebruikt om de nazi’s uit te schakelen….

  1. Simon Brouwenstein

   Mevrouw Geah doet een krankzinnige oproep en niemand maakt bezwaar.
   Mevrouw Geah heeft ze wellicht niet allemaal netjes op een rijtje maar dat niemand hier bezwaar maakt tegen deze waanzin is wel bijzonder verontrustend.

   1. Geah

    Dan moet je het zelf maar weten….want het zijn voor het merendeel ongeletterde lui met kwade bedoelingen…..Het is waanzin om deze mensen binnen te halen…..Deze mensen krijgen een gratis huis…uitkering…gratis gezondheidszorg…en allerlei leuke dingen waar wij keihard voor moeten werken……Ik ben benieuwd wanneer Nederland naar de gallemiezen gaat….Onze grootouders en wij hebben er hard voor gewerkt …Waar wij jarenlang hard voor hebben gewerkt wordt in een recordtijd gesloopt door die fascisten uit het M.O.. en de negers uit Afrika die eerst zelf hun land hebben gesloopt voordat zij hier komen……En dan zeg jij dat het zulke leuke mensen zijn….een verademing voor onze cultuur en economie……Ja hoor, vooral die negers 😉

   2. Ni28

    U moet ook niet overal op ingaan.

 3. Bromsnor

  Kaddafi’s voorspelling schijnt uit te komen. Hij heeft het onderstaande gezegd over de moslim immigratie richting Europa.

  “There are signs that Allah will grant vicotry to Islam in Europe without swords, without guns, without conquest. We don need terrorists, we don’t need homicide bombers. The 50+ million Muslims (in Europe) will turn it into a muslim continet within a few decades”——Muammar al-Gaddafi.

  1. Ni28

   En gelijk had hij. Ongewapende hordes doen hun werk ook goed en alles wordt gestuurd vanuit de schurken moslimstaten. Het is een plan om Europa te veroveren en onze leiders onder leiding van Merkel staan klaar met bordjes Welkom!

 4. P.Sisterons

  Zolang het politiek geteisem geld verdient door het importeren van dit uitschot zullen de grenzen wel open blijven.

 5. Antidotum

  Al een aantal malen heb ik aangegeven dat de vluchtelingenstroom een onderdeel van de jihad is.
  Dat was meer dan een jaar geleden al aangegeven door IS.
  Enkel die onnozele linkse groenzoeters denken dat deze exodus, over land, ter zee en in de lucht grotendeels oorlogsvluchtelingen zijn.
  Wij omarmen de islam door hun verspreiders met alle barmhartigheid op te vangen.
  Wacht maar linkse subsidieslurpers, niets is wat het lijkt.

 6. Gielah

  Omdat het zulke grote aantallen betreft, laat men alles en iedereen maar ongecontroleerd door.
  Ja…zo gaat dat met invasies.

  Met die áántallen maakt men ( hoopt men) de te overlopen landen machteloos.
  Methode menselijke stormram!
  Tóch zou elk land in zo´n geval… want het gaat hier immers om een óórlogsstrategie en een oorlogssituatie… pijnlijk nauwkeurig ieders papieren moeten controleren… en nee… géén haast maken.
  De aangetredenen hebben lang genoeg gereisd… en wie zeker weet in aanmerking te mogen komen voor asiel… op grond van zijn wáre en te checken situatie… die wacht dan ook graag.
  In het eigen land liet en laat men toch ook niet iedereen restloos toe?
  Nou dan!
  Dan begrijpt men die voorzichtigheid!

  Wie geen recht heeft op verblijf…. wie dus met foute motieven komt… die mag er niet toe doen!!
  Die moet dan namelijk sowieso terug.
  Dus ook al staan er miljoenen… a.u.b. toch enkel de réchthebbenden na controle toelaten.

  Wie tijdens het wachten op autoriteiten aanvalt… die mag nooit ook maar één seconde in aanmerking komen toegelaten te worden.
  Die heeft zichzelf al gediskwalificeerd!
  vette pech… maar beter NU merken wie ongeschikt is voor het westen dan láter.

  Dit is toch de enige mogelijke aanpak en strategie?
  Laat een ieder goed bedenken, dat je niet alleen déze mensen toelaat, maar (op termijn) ook hun kinderen en kleinkinderen.
  Best fijn als dat dan een beetje behoorlijke mensen zijn!
  Regeren is en blijft ook voorúitzien.

 7. Anna

  Al deze jonge moslimmannen hebben niet meegevochten om bevolking van Assad, Joden andersdenkenden, christenen en elkaar uit te moorden. Dit zijn allemaal liefertjes die hun moeder in de keuken hebben geholpen en winkeltjes hebben bestierd.Het kan niet genoeg gezegd worden. laat die blonde dames maar zingen “welkom, welkom,welkom”.

 8. Anna

  Als er iets in Europa gebeurt moet men als Jood, christen andersdenkenden eens proberen om op dezelfde wijze in een van de islamitische staten asiel aan te vragen en te worden verzorgd.

 9. poldi

  Wat ook zeer opvallend is, is dat ze tijdens de registratie hun paspoorten door de “vlucht” zijn kwijtgeraakt, behalve hun smartphones.

 10. Antidotum

  Als je met wapens de overname niet kunt winnen, dan doe je dit met massaimmigratie.

  Europa gaat ten onder, tenzij er een nieuwe Reconquista passeert, maar dan op Europees gebied.
  Zelf ben ik van mening dat anno 2020 cruciaal zal zijn.
  Misschien wel eerder.
  Wat nu gebeurt is een misdadig spel.

 11. poldi

  Elsevier:
  COA-voorzitter Bakker verzwijgt de ongemakkelijke waarheid.

  Vluchtelingen kunnen een verrijking zijn, vindt de voorzitter van het COA. Het is een ongepaste uitspraak. Intussen brengt de migrantencrisis de EU-lidstaten steeds dichter bij de grenzen van de onderlinge solidariteit.

  Een meesterlijk artikel van professor Afshin Ellian.

  http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/9/De-grens-van-de-Europese-solidariteit-is-bijna-bereikt-2689492W/?masterpageid=158493&pagenr=2#comments

 12. Wachteres

  En gevaarlijke idioten als Simon c.s. blijven maar ontkennen dat er iets aan de hand is.

  Misschien kan hij eens bij Michael van de Galien in de leer gaan?

  Het is heel simpel; of je bent achterlijk als je niet wilt zien wat er in Europa gebeurt, of je bent wel erg kwaadaardig bezig.

  Aangezien Simon zichzelf vast niet als achterlijk beschouwt, moeten we ervan uitgaan dat hij één van die linkse figuren is die al in de Bijbel worden veroordeeld

  “Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter”. Jesaja 5 vs 20-21

  Als men kwaadaardig bezig is dan gaat men excuses zoeken voor gewelddadig tuig, dat op grond van teksten uit de koran bezig is die teksten in de praktijk te brengen, omdat dit ‘scum of the earth’ denkt dat dit Allah welgevallig is.

  En tevens gaat men dan mensen zoals Robert Spencer, die weten waar ze over praten, omdat zij zich in de materie verdiept hebben, zwart maken.

  In Duitsland zeggen de Groenen tenminste openlijk:: “Nie wieder Deutschland” en ‘Weg met het nationalisme’. „Deutschland verschwindet jeden Tag immer mehr, und das finde ich einfach großartig.” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen.

  Het demonische zit hierin dat ze donders goed weten wie ze binnen halen om hun droom – dat is de reden waarom zij zo pro-EU zijn – werkelijkheid te laten worden.

  Het Europese volk wordt door links verkocht en verraden voor een multiculti waanidee.

  1. Simon Brouwenstein

   “Aangezien Simon zichzelf vast niet als achterlijk beschouwt”

   Dat is juist.

   1. Antidotum

    @Simon,

    Jezelf niet als achterlijk beschouwen?

    Daar hebben meer patiënten met een dissociative identiteitsstoornis last van.

   2. Wachteres

    …. moet hij wel zeer kwaadaardig zijn.

   3. Mart

    Simonzinho…..mo was ook niet achtelijk,maar kwaadaardig des te meer;

  2. Wouters

   Hahahaha, bij Michael van der Galien in de leer! Hahahaha, hoe verzin je het!

   Nu al de grap van de dag!

   1. Wachteres

    Jij bent de enige die lacht,. Wouters.

    1. Simon Brouwenstein

     Ik vond uw dwaze opmerking ook geestig, mevrouw Wachteres.

     1. Wachteres

      Dat verbaast me niet, twee onbenullige linker handen op één buik

 13. Simon Brouwenstein

  Hier is het meer gebruikelijk om ‘Godverdomme’ te roepen.

  1. Wachteres

   Ik kan het me voorstellen, als we lezen wat gedrochten als jij te zeggen hebben.

 14. Geah

  Willen jullie even tekenen voor jullie eigen bestwil ?

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/yes_we_can.html

 15. Arno

  Het word tijd voor een nieuwe Jan Sobieski die het europese continent verdedigt tegen de moslimhorden net zoals in 1683 bij Wenen.
  Deze haat en veroveringsideologie, welke nog gruwelijker is dan het nazisme/fascisme en communisme bij elkaar, mag nooit een plaats krijgen in Europa !

 16. J.C.

  Maar op Schiphol netjes in de rij gaan staan en uren wachten, omdat men echt vast wil stellen of je wel bent wie je zegt dat je bent. Wat een grappenmakers toch die overheden hier, en hoe ongeloofwaardig.

 17. Nicky

  Een geweldige verrijking/verekking weer, die gelukszoekers hier binnen te halen.

  Die ranzige kudt Marokkaantjes hebben het voorgoed al verpest met de sfeer in ons – eens – zo goede Hollandje.

  “Ooit verlang je terug naar fluitende bouwvakkers”,
  zegt Hester Zitvast, psych in de Telegraaf.
  Ontsnapt er bij het zien van een mooie vrouw ter goedkeuring (of uit geilheid) een ‘pssst’ uit de mond van een man, heeft hij in de toekomst misschien zomaar een bekeuring van €250 euro te pakken. Daar zitten we nou écht op te wachten”.

  Dank je wel ranzige kudt Marrokanen, voor jullie onvolwassen hoerengeroep, voor je misbruik en verkrachtingen van 90-jarige ouwe stakkertjes, voor jullie grote bekken.

  Dank je wel EU fascisten in Brussel, die dit allang voorbereidden en dankbaar gebruik maken om Cultuur en nationaliteiten nog meer te vernietigen en op te offeren, opdat zij straks de langverwachte, rechtvaardige, anti-Christelijke “weldoener” kan zijn en met hun politiek/politionele/militaire ‘orde op zaken stellen! En zo een Reich, een Volk, een Euro, een Bank, een Cultuur, een Godsdienst hebben gemaakt.

  Marokkanen, Turken, Paki’s, Bangla Dashers, Syriers… kom er maar in! Welkom!
  Sla desnoods gezagdraagers tot gort.
  Zaai dood en verderf en roep daarbij Allahhakkenmaar!

 18. Gielah

  Over Robert Spencer gesproken…. van hem las ik daarnet ook weer iets, waar ik me een ongeluk van schrok.
  In Frankrijk pakten ze zo’n teruggekeerde jihad-rotzak op, die vervolgens toegaf dat hij een opdracht mee had gekregen om in Frankrijk, tijdens een concert nog wel, een aanslag te plegen.

  De Nederlandse overheid heeft geen idéé wat een ellende ze hier eventueel binnenhalen, want je hebt er maar één van dat slag.. en met zulke marsorders … nodig, tussen al die andere écht-vervolgden én de velen met een vervalst Syrisch paspoort meekomend,
  die hier vele doden en gewonden kan veroorzaken.

  Beseft onze overheid wel dat zij verantwóórdelijk is voor de veiligheid en het welzijn van haar burgers?
  Dat zij dáártoe is aangesteld?
  Dat zij dáár op aan te spreken is… desnoods voor de rechtbank?

  En NIET voor mensen, die al door 5, 6 veilige landen zijn getrokken… en die daar niet hebben WILLEN blijven… gewoon omdat de uitkeringen in Noord-West Europa hen meer aanspraken… ?
  Daar is onze overheid NIET voor aangesteld…. om die mensen op te vangen en te pleasen!

  Als politici zo graag barmhartig ( of stom…) willen zijn, dan moeten e dat maar als privé-personen doen… en NIET op kosten van de Nederlandse belastingbetalers… en tén koste van hun veiligheid… en over de rug van oudere en zieke Nederlanders héén!

  Over áchterlijk gesproken!
  Over asociaal gesproken!
  Over je bevoegdheden OVERSCHRIJDEN gesproken!

 19. Gielah

  Vergeet ik nog de link over die jihadist-met-opdracht in Frankrijk.
  Hier is ‘ie!

  http://www.jihadwatch.org/2015/09/france-muslim-who-returned-from-islamic-state-instructed-to-attack-concert

 20. Ni28

  De bezetting van Europa gaat onverminderd door. De moslim ideologie wordt verder en verder verspreid onder de ja knikkende leiders van EU op bevel van mevrouw Merkel. Zo kunt je Europa ontwrichten zonder wapens. Precies zoals het de schurken machthebbers in het M.O. willen. Met aan de top van de mensenrechten organisatie van de VN een Saoedi. Lijkt een islamitische complot ondersteund door onze leiders.

 21. Nicky

  @Arno, Mee eens
  Ja dan moet je ook zijn bij:

  http://gatesofvienna.net

  “Posting has been light today, but in a good cause: I’ve been working most of the afternoon and evening on a translated transcript of a debate from last week in the Dutch parliament between Geert Wilders and various lefties.
  The topic of the debate was the European “migration crisis”, and the video is more than an hour long. I’ve been working on the timing and the editing, and it’s taking a lot longer than I thought it would. It’s an important video — the debate has received widespread attention in the Netherlands — so I’m taking great care preparing it for subtitling. Please be patient.”

  Er wordt aan gewerkt, steeds meer internationaal…nmaar
  ut
  goat
  wel
  errug
  langzaaaaam.

  Hoe stom kan je zijn, ennog steeds geen Wilders stemmen?

 22. MareJane

  De djimmies komen er nog wel achter wat ze binnenhalen. Maar niet huilen als jullie blonde dochters de een na de ander verkracht worden, of nog erger. Kijk naar Zweden en Denemarken!!! Deze idiote regering die geen benul heeft waar ze mee bezig is zou gedagvaard moeten worden wegens hoogverraad aan de Nederlanders. Als ze zo doorgaan komt er een opstand of nog erger een burgeroorlog. Op een gegeven moment moeten de Nederlanders het zat worden. Kijk dan maar eens aan wiens kant de reeds goed “geïntegreerde” moslims staan die hier geboren zijn of meer dan 40 jaar hier rondhangen. Ook kijken naar wat de wel “geïntegreerde” moslims met werk gaan doen. Gaan ze mee in de anarchie of zeggen ze dat het wel genoeg is.

 23. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?t=38&v=a73Q9UgAaH4

  Diese Bilder verschweigen die österreichischen Medien: Fachkräfte in Europa

  Schokkende beelden van islamitische geweld in heel Europa.

  De zogenaamde ‘vluchtelingen’ of ‘asielzoekers’.

  Je zult er maar mee opgescheept zitten.

  En bij de zwijgers horen Simon c.s..

  “Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen”.

  Oftewel: je kop diep in het zand steken.

  En natuurlijk hebben ze daar een reden voor.

  1. Wachteres

   Land- en cultuurverraders zijn het.

   En verraders van hun eigen volk!

   1. Wachteres

    Het zijn er toch maar een paar?

    En ze hebben niets met de islam te maken.

    1. Terzo

     En allemaal hoogopgeleiden volgens die hoer van het COA.

    2. Wachteres

     Kortom. want voor ons, normale mensen, schokkend is, is voor Simon c.s. blijkbaar een normale gang van zaken.

     Ik heb hen tenminste nog nooit enige klacht horen uiten over dit geweld door heel Europa.

     Wel krijgen we voortdurend snerende opmerkingen te horen over degenen die waarschuwen voor dit islamitisch geweld.

     1. Wachteres

      eerste regel: … wat voor ons

     2. Gielah

      Voor bepaalde mensen, met bepaalde opdrachten… of bepaalde aandoeningen… is wáárschuwen voor het kwaad iets héééél ergs!

      Bewust of onbewust ( ik ben geen psychiater) wénsen die dus het kwaad.. en de ellende.

      Ja… hier staat het normale verstand bij stil.

 24. Seneca

  Nu weet ik het! SB is een bekeerde moslim. Op elk redactioneel artikel dat over moslims gaat, reageert SB.

  1. Gielah

   Ook hierin is hij dan weer niet éérlijk… maar stiekem!

   Als ik een islamitische bobo was zou ik hem niet moeten in mijn moskee.
   Offe… zou ook dit onder ‘taqqyia’ vallen?
   Liegen en bedriegen voor het ” goede” (..) doel?

 25. puttertje

  Wat weer een bange haters. Oproepen tot bombarderen van vluchtelingen Vluchtelingen ongedierte noemen.
  Volgens mij zit hier op deze site minstens zoveel ongedierte. Vroeger waren de joden het ongedierte…
  Deze landverrader verraad niet zijn menszijn. Vluchtelingen moeten geholpen worden. Linksom of rechhtsom.Als ik moeten vluchten voor het Wildersbewind wil ik ook graag geholpen worden.

  1. Simon Brouwenstein

   Beste Puttertje,
   De reaguurders op dit blog zijn overwegend PVV-aanhangers, die denken echt dat moslims ongedierte zijn. Vanuit zo’n standpunt is elke methode van verdelging logisch.

  2. toetssteen

   @Puttertje
   Het zijn asielzoekers. De status van vluchteling krijgt men pas als er asiel verleend is.

   Bombarderen is niet mijn ding. Liever terug naar het land van aankomst, daar registreren en haal er experts bij, want Syrische paspoorten zijn gewoon te koop (net zoals diploma’s). Vingerafdrukken nemen. Schapen van de bokken scheiden, echtparen met kinderen is een ander verhaal.
   Niet meewerken, op een boot en terugduwen naar Turkije. Investeer daar in goede containerwoningen, met stromen water en stroom. Gezondheidszorg erbij en scholen voor de kinderen (zijn er bar weinig op het totaal, dus dat moet lukken).

 26. Gielah

  Hee…. is er ergens een Wilders bewind?
  Goed nieuws, brave Putterman!

  Vertel ons allen waar dat bewind is en waar dat heerst…. dan kunnen wij allen spoorslags onze koffers pakken… het Wilhelmus neuriënd.

  De rest van uw betoog is te chaotisch om te kunnen volgen, maar DIT maak ik er uit op!

  Voor de rest: wié u ook ooit Nederlandse les heeft gegeven, dat was een kneuter!
  De zak wist kennelijk nog niet eens wat leestekens waren.
  Ik zou hem aanklagen!

  Wat uw boosaardige karakter betreft… tja… daar kunt u alleen uzelf op aanvallen.
  Ga maar eens flink de strijd aan met al dat broeierige, dat daar in schuilt… en dat zelfs in uw woorden doorklinkt.

  U bent op dit moment … kortom…. zoals wij allen constateren kunnen….een zijn Nederlandse taal verhaspelende, haatdragende en nogal dómme engerd.
  Niet echt charmant, hè?

  1. Julius

   Nee Gielah.

   Jammer voor jou maar Geert doet zoals je weet een beetje voor spek & bonen mee. Hij krijgt soms een poedelprijsje omdat hij zo lekker kan lullen, een virtueel zeteltje om de Gielah’s en toetsjes blij te houden maar voor de rest… helaas pindakaas.

   En dat is maar goed ook want je haatdragende teksten doen vermoeden dat je er als een gewetenloos krijsend oud wijf bij staat te genieten als de Puttertjes van deze wereld door jouw houzee-mannen tegen de muur worden gezet.

   Arm varkentje. De drek waar zo’n beest zich graag in rond draait past je wel he?

   Geinig.

   1. Wachteres

    ’t Valt me steeds weer op dat linksen, als ze geen tegenargumenten hebben, en dat is al gauw het geval, erg grof worden.

    Hitler, zelf links, of zijn aanhang, komt dan boven water en over de andere beledigende, grove en erg lompe opmerkingen zullen we het maar niet hebben.

    Ook nog iets zinnigs te zeggen, Julius?

    Of kom je van Joop rechtstreeks hier naartoe en dacht je de plompe linkse aanval is de beste verdediging?

    1. Wachteres

     En nee. geinig ben je niet.

     1. Gielah

      Julius komt hier alleen nog maar als hij méént mensen te kunnen beledigen.
      Wij, die hem al wat langer hebben meegemaakt, gapen dan slechts.
      De man heeft zelf nooit één zinnige bijdrage geplaatst… echt… helemaal… nooit!
      Let maar eens op.
      Het is alleen maar mensen, tegen wie hij niet op kan, bekritiseren.
      Wat een zwak figuur!

      Pas als hij vermoedt dat iemand anders wél een zinnige bijdrage heeft… die in de buurt van de waarheid komt, bijvoorbeeld…
      dán schiet hij tevoorschijn,
      plaatst wat machteloze beledigingen…
      en glibbert weer weg.

      Over tot de orde van de dag maar weer.

     2. Simon Brouwenstein

      Uiteraard beledigt mevrouw Gielah nimmer iemand.

     3. Julius

      Die Wachteres.

      De dag dat jij iets geinig vindt moet nog komen.

      Jou zal je nooit zien lachen, al kan ik me voorstellen dat ook jij ooit best vrolijk zal zijn geweest.

      Waar is het mis gegaan vraag ik me dan af.

      Maar het moet gezegd, Gielah en Wachteres blijven geinig.

     4. Wachteres

      Opmerkelijk dat je mij zo meent te kennen, Julius.

      Zou het ook mogelijk zijn dat wij niet hetzelfde gevoel voor humor hebben?

    2. Julius

     Dat links blijft een beetje verwarrend voor je he? Toets heeft daar ook al last van. Hij begrijpt nog steeds niet dat men Wilders rechts noemt. Extreem rechts zelfs want zeg nou zelf, wat is er rechts aan oa goede zorg voor ouderen? Dat snapt hij nog steeds niet.

     Had toch wat beter opgelet op school. Dan had je nu niet tot die domme minderheid gehoord.

     En die Joop van jou en toets (wat hebben jullie toch met Joop) interesseert me niet. Vind je het erg? Nee toch? Vast niet.

   2. Simon Brouwenstein

    De vraag waarom Mevrouw Gielah zich op het internet als een varkentje presenteert kwam ook al vaker bij me op.

    1. Terzo

     In dat kader vraag ik mij af Wim Hutten waarom jij niet een afbeelding van een kakkerlak of zo hebt als avatar, of een bloedzuiger, ook heel relevant in jouw geval.

    2. Wachteres

     ’t Valt me mee dat er nog iets bij jou naar boven komt, Simon.

     Al is het dan een varken.

     Maar pas op, dat is niet halal hoor!

    3. Julius

     Sommige figuren wentelen zich graag in de meest stinkende drek die een mens zich kan bedenken. En tja, dan is een knuffelvarken voor een beginnend dementerende natuurlijk de best denkbare avatar die er bedacht kan worden.

     Je zou bijna denken dat Gielah een duur adviesbureau heeft ingehuurd…

     Oke knor, over tot de orde van de dag! En goed opletten wat de orde van de dag is hoor!

     1. toetssteen

      @J
      Hoe laag kan iemand zakken! U bent werkelijk alle grenzen voorbij!

 27. Lambertus

  Alle knuffelaars en wegkijkers van dit door moslims opgezette ,, vluchtelingen” plan moeten gelijk met al die haatkoppen naar het kalifaat vertrekken. Ons land, onze normen en waarden worden door dit tuig onder de voet gelopen. Hongarije, Slovenië, Macedonië moeten Europese steun krijgen voor hun beleid. Dit zijn geen echte vluchtelingen, maar haatdragende kerels die alles ervoor over hebben om het zogenaamde Westen kapot te maken. Dan maar een burgeroorlog, in onze woonplaats zijn al straten en wijken waar zelfs de politie niet meer durft te komen. Als de knuffelaars roepen dat dit soort beesten een verrijking voor onze maatschappij zijn, behoren ze in een psychiatrische inrichting thuis.

 28. puttertje

  Gielah doet het weer. Gaat niet in op argumenten.
  Laat ik eens wat anders vragen : Wat doet u als er voor uw huis een asielzoeker bij fietsles van zijn fiets valt en doodstil blijft liggen ? Wat ik zou doen : er zo snel mogelijk naar toe rennen en kijken wat er aan de hand is. Ziet het er ernstig uit 112 bellen. Wat zou u doen en denk dan even aan uw uitspraak over bombarderen, ongedierte etc.
  En dan dit nog : Ben niet boosaardig van karakter, mijn streven is er voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen het zo goed mogelijk hebben. Ik vind de opmerkingen hier over moslims, vluchtelingen en mensen die meer links zijn dan rechts boosaardig. En uw opmerking over interpunctie vind ik nogal flauw.
  En erg grappig dat er hier een pop-up is : Zet een streep door discriminatie. Hoe toepasselijk.

   1. Gielah

    Beste Toetssteen.

    Er gaat geen dag voorbij of je schrikt je wezenloos, want e.e.a. blijkt altijd toch weer ernstiger en dreigender dan het al leek.
    En dit alles kán geen toeval zijn.
    Het is een plan, een scenario.

    Uit het stuk, waar naar u de link neerzette, haal ik even déze zin:

    “…….overwhelming the border patrol units who refrained from using non-lethal force, such as water cannons or tear gas….”.

    Europese landen laten letterlijk álles, wat ze nog kúnnen doen om een en ander te voorkomen of te ontmoedigen, achterwege!
    Dan MOET het wel gruwelijk mis gaan!

    De Hongaren schijnen nog het méést wakker te zijn, maar waarschijnlijk worden hun waarschuwingen terzijde geschoven omdat die Orban in hun verwaten ogen teveel naar zijn vólk luistert of zo…
    en daar houden politici anno 2015 niet zo van.

    Of WILLEN al die zogenaamd democratische… maar in feite nogal dictatorale… politici deze ondergang van hun eigen continent?
    Als het antwoord daarop bevestigend moet luiden…
    áls ze dat willen…
    Nieuwe Wereld Orde of zo….
    dán alleen is hun gedrag nog enigermate logisch te noemen.

    1. toetssteen

     @Gielah
     Ik deel u zorgen.

     1. toetssteen

      u=uw, sorry.

 29. Gielah

  Hee… ineens is het Nederlands wél normaal?
  Ziet er héél anders uit!
  Dus toch een trollencollectiefje?
  Wat onderlinge hulp?
  Roerend.

  En nu maar fijn onder elkáár discussiëren.
  Wezensovereenkomst en zo.

  1. Simon Brouwenstein

   De paranoia van mevrouw Gielah is tranentrekkend.

   1. Wachteres

    Het zou beter zijn als er, in plaats van tranen, enig gezond verstand bij je boven kwam, Simon.

    Maar dat is voor een jarenlange linkse hersenspoeling teveel gevraagd, vermoed ik.

   1. Terzo

    Je kan relevante links, vol met feiten die bewijzen dat de instroom van die nep vluchtelingen onze ondergang bespoedigt brengen Toetssteen, maar geen ene voorstander van die invasie die er aandacht aan besteedt of er op ingaat.

    Het zijn net konijnen die in de koplampen van een auto zitten te staren in een stikdonkere nacht, totaal van het pad af.

    1. Svetlana

     Wie in de spookhuis wil kan beter ipv van naar de Efteling te gaan een kijkje op DDS nemen. De griezelverhalen zijn veel enger en het vermaak is veel lachwekkender, en het is helemaal gratis ook.

     Je hebt de vrome dame Gielah, de grillige Geah, de niet al te goed geinformeerde Wachteres, de tell geachte wedergeborene Nicky, en de quasi intellectuele toets die af en toe van onder zijn steen komt kruipen. Dan zitten er hier ook een aantal door zichzelf geachte psychiaters zoals Brouwenstein en Emptyk die menen dat ze in moeten grijpen om de remcootje op te zetten.

     Wat een clownesk gezicht!

     1. Svetlana

      Remcootje=remmen

      Die audio correct ook

    2. toetssteen

     @Terzo
     Ik weet het. Je kunt waarschuwen voor de krokodil, maar dan kijken ze je met glazige ogen aan en zeggen: stel je niet aan, er is geen krokodil.
     Jij en ik: maar kijk dan achter u!
     Hahahah, u bent paranoïde is dan het antwoord.

     Achteraf zal menigeen weer zeggen dat ze niet waren gewaarschuwd.

 30. Gielah

  Daarmee verklaart u hen in feite blinde, onbewuste sláchtoffers, @Terzo.
  Is dat niet een beetje te áárdig?

  1. Terzo

   Misschien heb ik ook mijn momenten van zwakte Gielah…….mogen zij snel voorbij zijn….

  2. Simon Brouwenstein

   Het zou niet te aardig zijn, mevrouw Gielah, maar leugenachtig. Niemand is voorstander van een ongebreidelde instroom van immigranten of vluchtelingen. Ik sprak of las nimmer iemand die dat bepleitte.

   U fantaseert dus maar wat in de rondte.

 31. Wachteres

  Niemand Simon?

  O, nu begrijp ik waarom de EU zich zo inspant [niet] om de vluchtelingenstroom een halt toe te roepen. De grenzen sluiten is maar een doekje voor het bloeden, want dat zal niet lang duren.

  Merkwaardig dat, als de olielanden zeggen dat ze geen vluchtelingen willen, omdat dit teveel onrust zal geven, dit ook niet gebeurt.

  Onze ‘elite’ maakt toch echt niet de indruk dat zij ermee zit dat er een tsunami van vluchtelingen is..

  Angela stimuleert zelfs een ‘wilkommen’ mentaliteit en ze wordt wel erg venijnig als er mensen zijn die daar anders over denken.

  En zoals wij weten heeft Angela het voor het zeggen in de EU.

  1. Wachteres

   Het lijkt me dat Simon himself maar wat in de rondte fantaseert.

  2. Simon Brouwenstein

   Uit het feit dat Europa geen kans ziet de vluchtelingenstroom te keren volgt niet, beste mevrouw Wachteres, dat ze een voorstander van die vluchtelingenstroom zou zijn. Ik meld het maar even maar besef ook dat die logica voor u wellicht iets te hoog gegrepen is.

   1. toetssteen

    @B
    Europa?

    Wat u meldt zal me overigens koud laten. Idem uw eigen niveau.

 32. Svetlana

  Wie in de spookhuis wil kan beter ipv van naar de Efteling te gaan een kijkje op DDS nemen. De griezelverhalen zijn veel enger en het vermaak is veel lachwekkender, en het is helemaal gratis ook.

  Je hebt de vrome dame Gielah, de grillige Geah, de niet al te goed geinformeerde Wachteres, de tell geachte wedergeborene Nicky, en de quasi intellectuele toets die af en toe van onder zijn steen komt kruipen. Dan zitten er hier ook een aantal door zichzelf geachte psychiaters zoals Brouwenstein en Emptyk die menen dat ze in moeten grijpen om de rem op te zetten.

  Wat een clownesk gezicht!

  1. toetssteen

   @Svetlana
   Boeh! Ik ben Casper the good ghost! Ik ga soms op ghost hunting met het team. Maar dat is klimaat neutraal zoals u begrijpt, want ik zou niet willen dat onzin een pinknagel zou worden geschaad.

   Heeft u trouwens nog wat nuttigs bij te dragen in plaats van het ventileren van een paar onder de gordels en op de persoon?
   Omdat u wat problemen kent met het niveau, dan kenmerkt dat veeleer uw probleem mevrouw. Ik weet het VVD/PVV is per definitie dom, heeft echt nooit gestudeerd, dus mevrouw Svetlana kan zich erboven verheffen door een nogal dom commentaar te leveren waardoor ze meent zichzelf te verheffen.

   Tja, Einstein had volkomen gelijk toen hij sprak over oneindigheid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.