Deze dominospeler kwam op tragische wijze om het leven. Dus laat zijn liefhebbende familie hem nog één keer een potje domino spelen

Geen categorieokt 24 2015, 9:00
Een lang en gelukkig leven is ons helaas niet allemaal gegund. Toch kan een vroegtijdig afscheid op hele bijzondere manieren een klein beetje draaglijker worden gemaakt.
Toen de 23-jarige Jomar Collazo werd vermoord, was zijn familie niet verbijsterd maar uiteraard ook extreem verdrietig. Hun zoon, neef en broer was weggevallen terwijl hij nog zo vol van het leven was.
Jomar-Aguayo
Toch besloten ze dat Jomar een waardig afscheid verdiende, en besloten hem te vereeuwigen zoals hij ook bij leven was: als een gezelschapsmens dat écht van een spelletje hield. Zoals bijvoorbeeld domino.
Alvorens de begrafenis plaatsvond, werd het lichaam niet in een kist gelegd, maar op een stoel achter een bord dominostenen gezet in Jomars favoriete kroeg. Z'n favoriete biertje stond op enkele centimeters afstand, alsof hij een gezellig avondje had:
Jomar-Aguayo
Dit prachtige laatste eerbetoon heeft hij aan z'n familie te danken. Ze wilden Jomar nog één keer een laatste eer bewijzen alvorens hij ter aarde zou worden besteld. Hun kleurrijke zoon verdiende een kleurrijk einde.
Wat vind jij ervan? Is dit mooi of vooral een beetje vreemd?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten