Deze dominospeler kwam op tragische wijze om het leven. Dus laat zijn liefhebbende familie hem nog één keer een potje domino spelen

Een lang en gelukkig leven is ons helaas niet allemaal gegund. Toch kan een vroegtijdig afscheid op hele bijzondere manieren een klein beetje draaglijker worden gemaakt.

Toen de 23-jarige Jomar Collazo werd vermoord, was zijn familie niet verbijsterd maar uiteraard ook extreem verdrietig. Hun zoon, neef en broer was weggevallen terwijl hij nog zo vol van het leven was.

Jomar-Aguayo

Toch besloten ze dat Jomar een waardig afscheid verdiende, en besloten hem te vereeuwigen zoals hij ook bij leven was: als een gezelschapsmens dat écht van een spelletje hield. Zoals bijvoorbeeld domino.

Alvorens de begrafenis plaatsvond, werd het lichaam niet in een kist gelegd, maar op een stoel achter een bord dominostenen gezet in Jomars favoriete kroeg. Z’n favoriete biertje stond op enkele centimeters afstand, alsof hij een gezellig avondje had:

Jomar-Aguayo

Dit prachtige laatste eerbetoon heeft hij aan z’n familie te danken. Ze wilden Jomar nog één keer een laatste eer bewijzen alvorens hij ter aarde zou worden besteld. Hun kleurrijke zoon verdiende een kleurrijk einde.

Wat vind jij ervan? Is dit mooi of vooral een beetje vreemd?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. V.K.

    -Dit is Dubbelspel van Arion.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.