Deze vrouw was haar verloving aan het aankondigen, maar in plaats daarvan onthulde ze een schokkend geheim

Het ene leidde tot het andere..

Miranda Levy had onlangs fantastisch nieuws. Haar vriendje had haar ten huwelijk gevraagd, en dat is natuurlijk prachtig. Zoals het een moderne vrouw betaamde toog zij dan ook direct naar Facebook om het nieuws daar wereldkundig te maken. Ze kreeg uiteraard een hoop felicitaties, maar anderen zagen ook iets merkwaardigs in de foto…

84764108Miranda zei opgewonden:

Ik ben echt gezegend vandaag, omdat de liefde van mijn leven mij vroeg om met hem te trouwen.

Woorden kunnen niet uitdrukken hoe gelukkig ik ben, en hoeveel geluk ik heb. He was nog niet in staat om me een echte ring te geven, maar what matters is on the inside – het is de bedoeling die telt.

Ik weet dat we heel gelukkig zullen zijn samen, ongeacht de materiële dingen. Sta dus klaar voor een uitnodiging! — De aankomende mevrouw Kelly

Ja, daar in de hoek…

84764110Miranda heeft gelukkig alerte vrienden, en die zagen de verpakking meteen:

84764109Inderdaad! Dat is een zwangerschapstest. Haar vader spoorde haar aan snel te bellen met het thuisfront, maar Miranda snapte het nog niet:

84764111Maar toen zakte het kwartje:

84764112Dus mede namens De Dagelijkse Standaard, Miranda: van harte gefeliciteerd met de twee feestjes die je binnenkort mag gaan vieren!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.