Hond zit vast in een gemene val. Wat er vervolgens gebeurt, toont zijn enorme levenskracht

Geen categorieokt 28 2015, 21:00
Ongelooflijk. Hij was er bijna geweest, maar zijn enorme doorzettingsvermogen wint de strijd.
In Nederland leven de meeste honden bij liefhebbende baasjes die hen goed verzorgen, maar helaas is dat niet overal ter wereld het geval. In sommige landen worden honden zelfs zeer wreed en gemeen behandeld. Dat is ook het geval in India, maar gelukkig zijn er mensen die daar verandering in proberen te brengen.
[caption id="attachment_122868" align="aligncenter" width="735"]Animal Aid Unlimited Animal Aid Unlimited[/caption]
Een zeer schrijnend geval van hondenmishandeling werd ontdekt door de helden van Animal Aid Unlimited, een organisatie die zich inzet voor dieren. Ze vonden een hond die er zeer slecht aan toe was. Niet alleen was hij zeer mager en zat hij onder de vliegen... Zijn pootje zat vast in een gruwelijke klem.
Gelukkig waren zijn redders er net op tijd bij. Ze bevrijdden hem uit de val, en gaven hem alle zorg die hij nodig had. Veel dieren, en ook mensen, hadden het in zo'n situatie allang opgegeven. Maar zowel de dierenliefhebbers als deze hond zelf toonden een enorm doorzettingsvermogen. Uiteindelijk wisten ze de poot van de hond helaas niet meer te redden, maar toch kwam het dier er weer helemaal bovenop. En moet je hem nu eens zien!
[caption id="attachment_122867" align="aligncenter" width="589"]Animal Aid Unlimited Animal Aid Unlimited[/caption]
Hopelijk zetten deze dappere mensen hun werk voort zodat honden overal ter wereld kunnen rekenen op een waardig bestaan.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Dog’s-paw-destroyed-by-hunter’s-trap-but-his-courage-prevails-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten