Hond zit vast in een gemene val. Wat er vervolgens gebeurt, toont zijn enorme levenskracht

Ongelooflijk. Hij was er bijna geweest, maar zijn enorme doorzettingsvermogen wint de strijd. 

In Nederland leven de meeste honden bij liefhebbende baasjes die hen goed verzorgen, maar helaas is dat niet overal ter wereld het geval. In sommige landen worden honden zelfs zeer wreed en gemeen behandeld. Dat is ook het geval in India, maar gelukkig zijn er mensen die daar verandering in proberen te brengen.

Animal Aid Unlimited
Animal Aid Unlimited

Een zeer schrijnend geval van hondenmishandeling werd ontdekt door de helden van Animal Aid Unlimited, een organisatie die zich inzet voor dieren. Ze vonden een hond die er zeer slecht aan toe was. Niet alleen was hij zeer mager en zat hij onder de vliegen… Zijn pootje zat vast in een gruwelijke klem.

Gelukkig waren zijn redders er net op tijd bij. Ze bevrijdden hem uit de val, en gaven hem alle zorg die hij nodig had. Veel dieren, en ook mensen, hadden het in zo’n situatie allang opgegeven. Maar zowel de dierenliefhebbers als deze hond zelf toonden een enorm doorzettingsvermogen. Uiteindelijk wisten ze de poot van de hond helaas niet meer te redden, maar toch kwam het dier er weer helemaal bovenop. En moet je hem nu eens zien!

Animal Aid Unlimited
Animal Aid Unlimited

Hopelijk zetten deze dappere mensen hun werk voort zodat honden overal ter wereld kunnen rekenen op een waardig bestaan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.