Hoogzwangere Yolanthe feest met Wesley in nachtclub

Over één week is ze uitgerekend, en dat wordt gevierd in een chique nachtclub.

Een hoogzwangere Yolanthe Cabau van Kasbergen is gefotografeerd in een nachtclub in Istanbul met haar man Wesley Sneijder. Wesley speelt in Istanbul voor Galatasaray, en Yolanthe zal volgende week in de stad bevallen van haar eerste zoontje.

Screen Shot 2015-10-07 at 17.52.36

Volgens Turkse media was het feestje ter ere van Wesley’s contractverlenging bij Galatasaray, maar waarschijnlijk werd ook de aanstaande baby gevierd. De feestende Yo en Wes werden gefotografeerd door fans, die de afbeeldingen vervolgens op Instagram plaatsten. Niet alleen het gelukkige stel is op de foto te zien, ook hun goede vriend Gokhan Saki en zijn vriendin werden op de gevoelige plaat vastgelegd.

Screen Shot 2015-10-07 at 17.53.26

De lach op Yolanthes gezicht spreekt boekdelen: Ze is dolblij met haar aanstaande kindje en met haar man Wesley. Het stel is duidelijk gelukkig met elkaar en is niet bang om dat ook met de buitenwereld te delen. Dat is vast een voorbode van veel babygeluk!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. mijn-idee

    Wauw……… de wereld staat in brand en DDS levert ons een berichtje over een hoogzwangere Jolanthe……….Hoera…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.