Kangoeroe verveelt zich kapot en dus gaat hij maar op avontuur in New York

Geen categorieokt 18 2015, 20:00
Een kangoeroe genaamd Buster had eerder vandaag zijn buik vol van de tuin waarin zijn eigenaar hem hield. En dus besloot hij om op pad te gaan - in New York.
Urim Osmani, een eigenaar van een garage, in Staten Island - een wijk van New York City - keek verbaasd op toen hij een hert op straat zag zitten. Nou ja, dat dacht hij tenminste. Osmani legt uit dat hij even later door had dat het toch echt een kangoeroe was:

"Toen stond hij rechtop. Ik zei, wat doet een kangoeroe op Staten Island?"

Dat is een bijzonder goede vraag. Het antwoord? Buster verveelde zich blijkbaar in de tuin waar zijn eigenaar hem normaal gesproken houdt. En dus ging hij op avontuur. Waarom ook niet; de hele dag een beetje door de tuin wandelen is dodelijk saai.
Hoewel de politie werd ingeschakeld was Busters eigenaar zelf ook al op zoek gegaan naar zijn kangoeroe. Nog voor de politie ter plaatste was had hij Buster alweer gevonden.
Maar niet voordat omstanders foto's en videobeelden van de hoppende kangoeroe hadden gemaakt én het verhaal te zien was op allerlei nieuwszenders. Want nee, zoiets maak je bepaald niet vaak mee; een kangoeroe die New York onveilig maakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten