Kim en Khloe Kardashian houden de wacht bij Lamar Odom in het ziekenhuis

De ex-man van Khloe werd bewusteloos gevonden na een vierdaagse feestpartij in een bordeel.

Khloe Kardashian is ontroostbaar. Haar ex-man Lamar Odom, voor wie ze nog steeds veel gevoelens heeft, ligt namelijk in coma in het ziekenhuis. De boomlange basketballer raakte buiten bewustzijn in een bordeel, waar hij op dat moment al vier dagen verbleef. Khloe had die dag een fotoshoot, maar toen ze hoorde dat haar voormalige echtgenoot in coma lag, haastte ze zich met haar zus Kim naar het ziekenhuis.

Lamar Odom (Instagram)
Lamar Odom (Instagram)

Lamar Odom ligt nog steeds in coma en is in kritieke toestand. Hij ligt aan de beademing en zijn perspectief ziet er verre van rooskleurig uit, volgens insiders beginnen zijn organen het namelijk te begeven. Hij verbleef al vier dagen op de zogeheten “Love Ranch”, een berucht bordeel in de staat Nevada. Daar had hij met meerdere meisjes gefeest, en bovendien had hij een geheimzinnig potentieverhogend middel genomen. Volgens de eigenaar van de seksclub werd Khloé’s ex bewusteloos gevonden door één van de prostituees en kwam er slijm uit zijn neus en mond.

Hoewel Khloé en Lamar al een tijd uit elkaar zijn, houdt ze nog steeds veel van hem. Eerder dit jaar deed ze een emotionele ontboezeming:

“Ik zal nooit, ooit niet van Lamar houden. Ik was echt geobsedeerd met hem, maar op een goede manier. Hij was mijn echtgenoot en ik zou willen dat hij dat nog steeds was. Ik denk niet dat daar iets mis mee is. Er is niets wat ik kan doen. Lamar moet gewoon echt veranderen, maar ja, als ik mijn zin kreeg dan zou ik binnen twee seconden weer met hem trouwen”

Onlangs werd haar zus Kim – die een hekel heeft aan Lamar – nog boos toen Khloé met haar ex flirtte aan de telefoon.

De vader van Lamar is ervan overtuigd dat iemand zijn zoon heeft vergiftigd met drugs. “Hij zou nooit op zo’n gestoorde manier feesten. Echt niet”, verklaarde de geschokte vader. Anderen vermoeden dat Lamar zelf een overdosis heeft genomen. Hij zou namelijk kampen met drugsproblemen, zeker sinds zijn beste vriend is overleden. Ook zou hij lange tijd in de war zijn geweest om dat Khloé hem compleet negeerde. Het ging zelfs zo ver dat hij haar belaagde op straat.

Khloé is nu bij Lamar terwijl hij vecht voor zijn leven. Ook Kim is erbij, hoewel de band tussen haar en Lamar slecht is. Helaas lijkt er sinds gisteren geen verbetering te zijn gekomen in Lamars medische toestand.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Mowdes

  Paul van der Bas, als je niets anders te melden dan laat het AUB in het vervolg.

 2. Mart

  Word wèl een roddel rubriekje hier.

 3. Spleen

  “De boomlange basketballer raakte buiten bewustzijn in een bordeel, waar hij op dat moment al vier dagen verbleef. ”

  Onze gedachten zijn bij zijn familie en vrienden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.