Max Verstappen is onverslaanbaar op het Formule 1-circuit. Maar deze DJ weet de jonge racegod tóch met iets anders te kloppen…

Verstappen haalt punt na punt binnen bij de Formule 1. Maar als het gaat om awardgala’s moet hij toch echt z’n meerdere bekennen in Armin van Buuren.

Max Verstappen is een jonge winnaar; keer op keer zet hij knappe prestaties neer tijdens Formule 1-grand prixs over heel de wereld. Maar als het gaat om de uitverkiezing van de ‘Greatest Man’ 2015, komt de jongeling slechts net aan op het erepodium. Discjockey Armin van Buuren won gisteravond namelijk die prestigieuze prijs:

De dj won de verkiezing, die jaarlijks wordt georganiseerd door het tijdschrift JFK, zaterdagavond. Een verraste Armin: ”Het is een hele eer. Als ik aan een Greatest Man denk, dan zie ik een James Bond-achtig gespierd type voor me. Stiekem ben ik groot fan van James Bond, want hij belichaamt toch het beeld dat elke man ambieert”, zei de dj tegen Shownieuws.

Verstappen kwam op de derde plaats, ook nog achter voetbalpresentator Wilfred Genee. Voor beiden was er behalve de eer geen prijs op te halen.

Volgende week zijn de kaarten weer anders geschud. Dan komt Verstappen uit op het racecircuit van het Texaanse Austin in de Verenigde Staten, en mag de snelheidsduivel daar laten zien wat hij waard is. Een kans om alsnog de overwinning (alhoewel van iets heel anders) op te eisen? Reken maar!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Pimsch

    ik veracht DJ’s

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.