Woedende Wendy van Dijk sleept Quote voor de rechter

De presentatrice is woedend.

Presentatrice Wendy van Dijk is woedend op society-blad Quote. Het blad had in de meest recente editie immers geschreven over de bekende Nederlandse presentatrice, en had daarbij vermeld dat de 44-jarige blondine zou leiden aan een cocaïneverslaving:

Wendy van Dijk beraadt zich over te nemen stappen tegen Quote. Het blad suggereert in een van haar rubrieken dat de RTL 4-presentatrice kampte met een drugsverslaving waarvan ze voor haar huwelijk met zenderbaas Erland Galjaard zou zijn afgekickt.

Quote had namelijk de volgende tekst over Wendy de wereld in geslingerd:

“Dat her en der werd gefluisterd dat Wendy van Dijk een cocaïneverslaving zou hebben, hadden we vermoedelijk al eens gemeld. Nog niet dat ze inmiddels weer clean zou zijn. (…) GEHOORD op een borrel in Laren”

Bij monde van haar broer en manager kondigt de showbizzpresentatrice nu aan dat de uitspraak door een rechter onder de loep zal worden genomen vanwege laster en smaad.

Het is niet voor het eerst dat de slanke vrouw zich op dit pad begeeft. Wendy van Dijk heeft al eens eerder een journalistiek medium voor de rechter gedaagd. GeenStijl had in 2009 beweerd dat Wendy van Dijk seks had gehad met Reinout Oerlemans. Toen het roze blog dat niet kon hardmaken, dwong de rechter de publicatie tot rectificeren en het betalen van een schadevergoeding.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. LantR.fant

    Het woord is aan Wendy van Dijk: “Stelletje quootzakken!”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.