Bart de Wever in brief aan alle centrumrechtse partijen in Europa: doe iets aan immigratie!

De leider van de Vlaams-nationalistische partij N-VA, Bart de Wever, heeft een brief geschreven aan alle centrumrechtse partijen in Europa. In de brief verzoekt hij zijn collega politici om nu eindelijk een definitieve oplossing te vinden voor het immigratieprobleem.

Volgens De Wever begint het migratieprobleem onderhand uit de hand te lopen. Sterker nog: het is al uit de hand gelopen. Geen enkele Europese staat kan de druk nog aan, er moet een oplossing gevonden worden waar iedereen zich (min of meer) in kan vinden.

De brief is gepubliceerd in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Zijn belangrijkste plan:

“We moeten een gesloten systeem van quota overwegen.”

Elsevier legt uit:

Volgens hem is een Europese aanpak broodnodig. De Wever wijst bijvoorbeeld op een aanpassing van het Verdrag van Genève (betreffende de status van vluchtelingen), sobere sociale voorzieningen voor nieuwkomers, geen vrije landkeuze voor wie in veiligheid is gebracht, strenge controles van de Europese buitengrenzen en meer middelen voor opvang buiten Europa.

Op de Vlaamse radio voegde De Wever daar aan toe:

“De steden in Noord-Europa die al die mensen moeten opvangen, hebben vandaag al de grootst mogelijke problemen om mensen van buiten de Europese Unie een toekomst te geven.”

Wat De Wever betreft moet de vraag (naar nieuwkomers) leidend zijn, niet het aanbod. Met andere woorden: Europese staten bepalen hoeveel migranten ze aankunnen, niet de migranten zelf. Als de landen het genoeg vinden gaan de grenzen gewoon dicht; de migranten moeten dan maar op zoek naar een ander land, buiten Europa.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. halo1

  Sympathieke geste…maar of het helpt?.. CDA vandaag ook weer bezig.. Duitsland totale chaos….het lijkt ons noodlot te worden….het is de eind-resulte van 40 jaar links-liberaal “beleid””.. nu door de hele wereld kaalgevreten.. de mensen hebben het zelf gestemd..

 2. Wachteres

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Kleve-net-over-de-grens-Migranten-verkrachten-5-meisjes-van-8-tot-10-jaar-oud

  Kleve, net over de grens: Migranten verkrachten 5 meisjes van 8 tot 10 jaar oud

  Voor de gevestigde orde lijkt inmiddels alles geoorloofd voor het grote doel: een totaal geïslamiseerde Europese superstaat

  De arts benadrukte dat zijn naam absoluut niet bekend mag worden, omdat de autoriteiten na de verkrachtingen van de meisjes alle betrokken personen in zowel het ziekenhuis –zelfs de schoonmaakploeg- als bij de politie en van de pers dreigden met onmiddellijk ontslag als ze er ook maar iets van naar buiten zouden brengen. (1)

  1. Wachteres

   http://nl.gatestoneinstitute.org/6579/verkrachting-migranten

   Duitsland: De Verkrachtingsepidemie door Migranten

   1. Spleen

    De feiten over de honderden moorden en verkrachtingen door islamitsiche vluchtelingen zijn niet terug te vinden in de officiele linkse Staatspers. Zo kunnen linkse landverraders volhouden dat ze allemaal uit de duim gezogen worden. Een duivels spel!

  2. Spleen

   Het is een schande Wachteres, dit is natuurlijk de absolute en feitelijke waarheid terwijl er geen spoor van dit bericht is te vinden in de zogenaamde kwaliteitspers.

   Ook in Nederland verkrachtten en vermoordden de islamitische gelukzoekers al tientallen vrouwen en kinderen terwijl er in de officiele nieuwsmedia geen spoor van kan worden teruggevonden.

   Gelukkig weet u steeds de bronnen te vinden waarin deze feiten wel worden vermeld. Critici zullen zeggen dat deze bronnen dubieus zijn maar u en ik weten wel beter: we hebben deze feiten vast in het hoofd en niemand zal ze er uit kunnen rammen!

   1. nick

    Beetje sarcastisch doen?? Alleen jammer (voor u) dat uw sarcasme wel de werkelijkheid beschrijft!
    En inderdaad, we kunnen er ook niet omheen, om de alarmerende berichten in media achter de MSM, de media die wel meld wat er gaande is en geen zwijgplicht heeft of accepteert en die niet gehandicapt is in denken en handelen door toedoen van de linkse kerk.

    https://www.youtube.com/watch?v=uws9BlnJmjI&feature=youtu.be

    1. nick

     Dit bericht wil ik u ook niet onthouden.

     De misdadige opdracht van de (Duitse) regering om de de rijtijden voor de chauffeurs van al die immigranten te omzeilen, wettelijk gewoon strafbaar dus crimineel.

     Chauffeurs, die ondanks een spreekverbod de vreselijke werkelijkheid willen laten weten, hoe die zg asielzoekers zijn, onbeschaafde, brutale en veeleisende mensen die een totaal versmeerde bus achterlaten voor de chauffeur, die absoluut de ondergang van ons continent gaan veroorzaken als we niet ingrijpen.

     http://www.krone.at/Oesterreich/Buslenker_packen_aus_Asyl-Fahrten_zu_gefaehrlich-Uebermuedet._bedroht-Story-480933

   2. Ni28

    Wat is kwaliteitspers? De propaganda media?

    1. Spleen

     Precies Ni28, de zogenaamde kwaliteitspers is de lakei van de linkse elite die hun propagandamedia opdraagt om, bijvoorbeeld, te zwijgen over de tientallen moorden en verkrachtingen die islamitische vluchtelingen de afgelopen decennia in Nederland uitvoerden.
     Alleen een Grote Zuivering, de Neurenberg 2.0 die Terzo bepleit, kan ons verlossen van media die zich alleen op zogenaamde feiten baseren en de gevoelens en overtuigingen van gewone hardwerkende mensen weigert als feiten op te vatten.

 3. Spleen

  De brief is dus niet gericht aan de PVV, terwijl de heer Geert Wilders de enige is die een werkelijk ferme aanpak van de islamitsiche gelukzoekers voorstaat.
  De Wever hanteert feitelijk een cordon sanitaire jegens de echte rechtse en patriottische partijen en bewegingen in Europa.

 4. nick

  Misschien kunnen we net als bevolking van Zweden een soortgelijk bericht maken en plaatsen!

  Zweden is gecapituleerd, de bevolking dan, nu hun regering nog.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/07/video-zweden-heeft-gecapituleerd/

 5. nick

  En wat voor Duitsland geld, geld evenzo voor Nederland!

  (De Wever heeft natuurlijk groot gelijk dat we wat moeten doen…maar zijn we al niet te laat?)

  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/07/zedenmeesters-in-opstand-lerarenvereniging-waarschuwt-meisjes-voor-seks-met-islamitische-asielzoekers/#more-101064

 6. JanKorneeldeWit

  We kunnen er lang over lullen, of kort zo u wilt, bottomline is dat de is lam tsunami een halt toegeroepen moet worden, dit betekent dan ook een automatisch roemloos einde van de hele vluggelingen en asieligheidszoekertz-industrie. Die laatste angel zal toch echt onverdoofd getrokken moeten worden. Het is een kwestie van de het gezegde van de oude spanjolen weer ter harte nemen…los moros estan en la costa…..

  De enige zinnige oplossing is een autonome, terug naar onze kern, uit de EU en hernieuwde grensbewaking. Daadwerkelijke vluchtelingen kunnen naar draagkracht geholpen worden, met de nadruk op helpen. Dit betekent niet dat het de bedoeling is dat men hier en masse komt wonen en uitbuiken, dat kan gewoon niet want wij zijn niet alleen druk maar ook gewoon economisch tot de nok toe gevuld. Er is geen economische noodzaak voor verdere influx van ‘hoogopgeleidden’, die hebben wij al meer dan genoeg. Ik weet het, het klinkt allemaal hard en lullig, zeker voor de enkele suffe policor trol die hier rondhangt omdat hij zich er vandaag weer niet toe kan zetten om nu eindelijk eens zo’n schattig met kleuters gevuld gezinnetje in zijn woonkamer te huisvesten, maar het is niet anders, het slot moet erop. En de sleutel, ja, die smijten wij dan natuurlijk weg! Zoals Rick altijd pleegt te zeggen in ‘the walking dead’; there is NO other way! Een hard probleem vraagt om een keiharde oplossing. Mensen vergis jullie niet, de tsunami bestaat niet alleen uit zielige vrouwen met kindertjes. Wij krijgen te maken met groepen mensen die hebben leren overleven op straat. Kunnen jullie dat eigenlijk nog? Hebben jullie dat uberhault ooit gekunt? Nee, ik denk het niet. We zijn het verplicht aan onze voorouders maar nog meer aan ons nageslacht om dit land en haar cultuur te beschermen. De grenzen moeten dicht, hoe eerder hoe beter.

  1. toetssteen

   @JanKorneel
   Ik ben opgegroeid in een arm gezin en dat niet alleen, mijn pa werd ziek toen ik nog erg jong was en overleed korte tijd later. Dus ja, ik weet hoe het was en wat ik zou moeten doen/kan. Mijn probleem is echter: ik weet heel goed om eetbare producten te kweken op een klein stukje grond, zelfs hoe het in te maken/zouten/roken en noem maar op. Alleen……., ik mag niet iemand verwijderen die mijn oogst wil ontvreemden.

   Dus inderdaad, die grenzen moeten dicht, maar de burger moet ook weer zijn eigen grenzen mogen en kunnen verdedigen.

   1. JanKorneeldeWit

    @Toetssteen,

    Ik had ook al het vermoeden dat jij niet voor het eerste beste gat te vangen zou zijn,dat doet mij zeker deugd. Gelukkig zijn er meer. Ikzelf heb jarenlange ervaring opgedaan in Zuid-Amerika en weet ook wel wat het is om tegen een vijandige meute te staan. Zoals jij aangeeft er moet sprake zijn van voldoende zelfredzaamheid ( de bekende vraag aan de nederlandse kinderen; waar komt de kip vandaan…antwoord; bij de AH meneer!). De meerderheid van de mensen in deze, uit zijn krachten gegroeide verzorgingsmaatschappij weet helemaal niet wat haar te wachten staat en gaat van een zeer koude kermis thuiskomen. De algemene indruk van, wij zijn lief dus zij zijn dat ook, is naief en een bewijs van zelfgenoegzaamheid en zelfverkozen sneeuwblindheid. Ik wil mijzelf geen doomsday-prepper noemen, maar ik zie de gevaren en ik weet dat als wij ons land niet beschermen tegen de influx van islamieten en hun onaangename monotheistische religie van onverdraagzaamheid, dan is het een kwestie van het doorslaan van de kritische massa. Zodra deze lui in de (bijna) meerderheid zijn dan is de stront aan de knikker. Vergeet niet dat de kruistochten ook een omgekeerde jihad waren, in die tijd was een zeer groot deel van het bevochten gebied ( het zgn Heilige Land) bewoond door christenen, deze werden zonder aanziens des persoons door turkse en koerdische bandieten beroofd. Ik zie de huidige instroom dan ook als een vijfde kolonne, natuurlijk weten de ‘soldaten’ niet wat hun verborgen opdracht is, maar een ieder die de kern en grondslag van de is lam kent hoeft daar niet lang over na te denken. Zodra deze mensen een kritische massa gaan vormen komen de eisen en wensen, dat gaat eerst sluipend daarna is het sneeuwballen…..Ik heb er geen zin in en zolang ik het kan zeggen zal ik dat ook doen, dat deed ik 30 jaar geleden ( toen ze nog niet zo vervelend aanwezig waren) en dat doe ik nu! Het zal mij verder een worst wezen voor welke foob of ist ik uitgemaakt wordt, mijn huid is inmiddels vergelijkbaar aan die van een olifant….mijn geheugen gelukkig ook….Nooit word ik de dhimmi, NOOIT! Die zielige beelden van de verwerpelijke politiek correcte mainstream media laten eigenlijk al jaren geen noemenswaardig empatisch gevoel meer bij mij achter, eerder een gevoel van walging, walging van de manier waarop de hele zieligheidsindustrie zichzelf en het bedachte probleem aan de ‘burgersukkelaar’ probeert te verkopen. Ja laten we Peter R of Alex P nog even om een mening en/of oplossing vragen….

 7. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

  VIDEO: De geforceerde collectieve zelfmoord van de Europese naties

  En iedereen die er aan meewerkt of die dit verdedigt [“Het valt wel mee”] is medeverantwoordelijk!

  De geweldplegers die op dit filmpje rondlopen, bevinden zich allemaal in de EU.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.