CNN: 153 mensen omgekomen bij bloedbad Parijs

Volgens het Amerikaanse CNN zijn er gisteravond 153 mensen omgekomen bij verschillende aanslagen in de Franse hoofdstad. 

Hoewel Nederlandse media het lange tijd over 120 doden of meer hadden beweert CNN dat er minstens 153 mensen zijn omgekomen bij de bloedbaden die moslimterroristen gisteren aanrichtten in Parijs. De aanslag in het theater Bataclan alleen al zou het leven hebben gekost aan 112 mensen.

Vergeleken met de aanslagen van gisteravond was de aanval op Charlie Hebdo kinderspel. Eén van de theaterbezoekers die aanslag overleefde zegt tegen CNN:

“We gingen op de vloer liggen in de hoop dat we zo niet geraakt zouden worden. Een enorme paniek brak uit. De terroristen schoten 10 tot 15 minuten lang op iedereen. Het was een waar bloedbad.”

Natuurlijk is het al lang duidelijk wie erachter zitten. De aanslagplegers riepen “Allahu Akhbar” toen ze hun aanslagen pleegden en ISIS heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslagen al opgeëist.

De aanslagen komen op het moment dat Amerikaanse experts juist zeiden dat “het einde van het begin” (dus niet het begin van het einde) in zicht was voor ISIS. Dit omdat de Koerdische strijders van de Peshmerga Snelweg 47 en de stad Sinjar onlangs veroverden. Tegelijkertijd opende het Iraakse leger het offensief in Ramadi, een stad die ook bezet wordt door ISIS maar binnenkort waarschijnlijk niet meer.

Hoewel dit gevoelige tegenslagen zijn voor ISIS bewijst de terroristische organisatie door de aanslagen van gisteren in staat te zijn om Europa zelf aan te vallen. Ze hebben Sinjar verloren, maar er zijn zoveel zogenaamde ‘slaapcellen’ van ISIS in Europa, dat we er ernstig rekening mee moeten houden dat verschillende Europese landen binnenkort het doelwit worden van terrorisme, zeker als ISIS verder onder druk komt te staan in Syrië en Irak.

Ondertussen lijkt het erop dat de aanslagen sommige leiders hebben wakker geschud. De Franse president Francois Hollande pleit bijvoorbeeld voor het dichtgooien van de grenzen van zijn land. Dit is natuurlijk hoognodig, maar het is een grove schande dat hij hier pas mee komt nadat meer dan 150 mensen de dood zijn ingejaagd door terroristen. Hij en andere leiders werden al lange tijd gewaarschuwd dat ISIS mensen naar Europa smokkelde vermomd als “vluchtelingen.” Die grenzen hadden dus al veel eerder dicht gemoeten. Hollande komt dus rijkelijk laat in actie.

Ondertussen zegt de Amerikaanse presidentskandidaat Ted Cruz (een Republikein) nu dat Amerika haar grenzen ook onmiddellijk dicht moet gooien voor zelfverklaarde vluchtelingen uit het Midden-Oosten. Hij zei meteen na de aanslagen:

“We must now face the facts. Between the downing of the Russian jet over Egypt and this massive coordinated attack on Paris, we are seeing an unmistakable escalation of ISIS’ ambitions and the scale of their terrorist attacks outside Syria and Iraq. Even as chaos rages in Paris, we need to take immediate, commonsense steps to preserve our own safety. We need to consult closely with our NATO allies who may be targeted for additional attacks. We need to immediately declare a halt to any plans to bring refugees that may have been infiltrated by ISIS to the United States. We need to redouble our efforts to prevent ISIS agents from penetrating our nation by other means.”

Aangezien Amerika veel minder vluchtelingen heeft toegelaten dan Europa is de kans dat het daar binnenkort ook misgaat kleiner, maar dat betekent niet dat onze Amerikaanse bondgenoten zich nergens zorgen over hoeven te maken. Als de aanslagen van gisteravond één ding bewijzen dan is het dat een klein groepje ISIS-terroristen al een enorm bloedbad kan aanrichten. Het is daarom niet meer dan logisch dat Amerika en Europa de landsgrenzen sluiten en het onmogelijk maken voor mensen uit het Midden-Oosten om naar het Westen te komen – in ieder geval zolang niet 100% zeker vastgesteld kan worden dat de individuen geen band hebben met wat voor terroristische organisatie dan ook.

Met andere woorden, wat Cruz zegt dient niet alleen te gelden voor Amerika, maar ook voor Europa, en zeker ook voor Nederland. De grenzen moeten op slot worden gegooid. Christenen uit het Midden-Oosten kunnen worden toegelaten – zij zijn immers het slachtoffer van genocide – maar alle andere zelfverklaarde vluchtelingen zullen op zoek moeten gaan naar een ‘veilige haven’ in het Midden-Oosten zelf. De radicale islam is in essentie een Midden-Oosters probleem; laat hen het ook maar oplossen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. JanKorneeldeWit

  Met Wilders kan ik alleen maar zeggen, de grenzen moeten nu dicht voor alle moslimvluggelingen en asieligheidszoekertz. Die groep heeft al cellen onder zich, vergis jullie niet mensen! Hoe harder politiek correct uit de multiculti islamofiele keel brult dat het allemaal wel mee valt, hoe erger het is en wordt. De agitprop van de linkse kerk heeft ons land nu lang genoeg in haar greep gehouden, de rekening is gepresenteerd en u betaald. Zowel linksom als rechtsom overigens. Dit probleem is namelijk niet te vangen in links-rechts, dat is moeilijk doen als het niet nodig is. Het is veel simpeler, de religie van de haat staat binnen! Los moros ya no estan en la costa!! Estan adentroooo!!! Er is geen gematigde is lam, het is wachten op gelazer in ons eigen land mensen! De grote vluggelingenstroom verbergt er misschien maar 10…nu, kijk eens aan wat slechts enkele van dit soort apen een puinhoop kunnen aanrichten in onze mooie landen. Naast de fisieke aanwezigheid van levensgevaarlijke moordenaars moeten we ook nog serieuze angst hebben voor de voedingsbodem die met deze moslimtsunami ons land binnen komt, denk niet dat er ‘s avonds voor het slapen gaan voor de asieligheidszoekertz-kindertjes een leuk hollands sinterklaas liedje gezongen wordt! Deze religie is er een van soldaten en daar moeten wij ons nu vanuit een enorme achterstand tegen gaan sterk maken. Ik heb dit al 20+ jaar in mijn directe omgeving aangekaart, immer werd ik als foob of ‘ist’ weggezet, ik werd met alles en iedereen vergeleken, meestal met ‘snorretje’. Toen zei ik het al en nu nog steeds, allemaal flauwekul en argumentatie-schaalte vanuit de zogenaamde progressieve hoek. De multiculturele samenleving is een mislukking, de Verenigde Staten van Europa is een nog grotere mislukking en de euro heeft ons verarmd tot op het bot. Het is een nu al ruim een halve eeuw globaliseren en streven naar groter en samen staan wij sterk, allemaal gelul in de ruimte! We moeten terug naar onze kern, terug naar waar we vandaan komen, niet zozeer geografisch als wel ideologisch. Als dit land en de rest van europa op deze weg doorgaat dan is het voorbij en ik beloof u, dat duurt geen andere halve eeuw meer!

  Ik heb reeds jaren geleden mijn beslissing genomen, lange tijd heb ik mijn boek opgehouden daar waar er geen sprake was van een ongecontroleerde wildgroei van is lam en islamo lakeien. Ik hoop van harte dat de mensen waar het om gaat nu eindelijk eens wakker worden en een dikke vette streep onder deze langdurige ellende durven te zetten. Iedereen moet gaan stemmen op de partijen die onze nationale waarden hoog houden, links of rechts, dat maak geen bal uit, als we maar beseffen dat de multiculti-vlaflip nu wel bij het vulles kan, evenals de dwangbuis die EU heet.
  WEES NIET BANG MAAR NEEM VERANTWOORDELIJKHEID VOOR JEZELF EN JE FAMILIE!

  1. Daniel

   ‘WEES NIET BANG MAAR NEEM VERANTWOORDELIJKHEID VOOR JEZELF EN JE FAMILIE!’ schrijft JanKorneeldeWit.

   Dat is makkelijk gezegd maar dan moet ik mijn familie dwingen en dan ontneem ik hen de vrijheid van handelen.
   Als ik als aanhanger van de PVV mensen de vrijheid wil ontnemen word ik als PVVer niet geloofwaardiger.

   Alhoewel, mijn eigen vrijheid is belangrijk, dat van anderen ook wel maar wel wat minder.

 2. Anna

  Die moslimorganisaties roepen maar “islam is vrede”. Islamieten zijn al veertienhonderd jaar bezig om elkaar en alle niet moslims uit te moorden en hun hoofden er af te snijden. Mohammed heeft in een nacht meer dan 200 hoofden eraf gesneden bij jong en oud. Heel de wereld wordt met geweld onderworpen en onderdrukt door de islam. In Europa roepen ze “islam is vrede”. Jullie boek staat vol met oproepen tot geweld en moord. Doe daar wat aan. Dat aanhangers in de toekomst gaan inzien dat dat in 2015 niet meer kan. Islam is het grootste gif in de geschiedenis en bedreigt de hele wereld. Alleen roepen dat “islam vrede is” is niet meer van deze tijd. Moslims doe iets.

 3. Anna

  Islamieten komen de VS niet in. En als ze al mogen blijven worden ze twee jaar lang gecontroleerd voordat ze hun papieren kunnen krijgen. In Europa hebben ze de grenzen verwijderd en mogen allen zo binnenlopen.
  Dominees dochter Merkel ” antwoord op terreur naastenliefde en tolerantie”. Merkel is totaal geïndoctrineerd en stapel mesjogge. Rutte roept “het is niet de islam”. Hij is eveneens door de dominee geïndoctrineerd en een onnozelaar geworden.

  1. Wachteres

   Een van de aanslagplegers had een Syrisch paspoort. En onze regeringsleiders komen niet zover dat zij daar conclusies uit trekken.

   Zijn zij nu zo dom of ben ik zo slim? Het is natuurlijk ook mogelijk dat zij, koste wat het kost, het Midden-Oosten niet willen kwetsen.

   Per slot van rekening blijft daar geld en olie vandaan komen…. eh … stromen.

  2. Bromsnor

   Obama heeft veel moslims toegelaten in de VS waardoor het aantal moslims in de VS aanzienlijk is toegenomen.

   Report: Muslims Are the Fastest Growing Immigrant Community
   http://www.breitbart.com/big-government/2015/09/22/report-muslim-immigration-fastest-growing-bloc-u-s-immigration/

 4. Daniel

  De politiek commentator van de Volkskrant zegt net in die krant:

  ‘Politici blijven in hun eerste reacties hangen in ‘het is vreselijk’ en ‘we moeten tolerant’ zijn. Jesse Klaver van GroenLinks hoorde ik meteen zeggen ‘dit gaat niet over religie maar over terrorisme’. Rutte had het over ‘idiote barbaren’ en ‘griezels’. Terwijl het natuurlijk wel over de islam gaat. Deze mensen schieten in naam van Allah anderen mensen dood. Het laat zien dat bestuurders geen antwoord hebben op wat er nu speelt. De bevolking heeft het namelijk wel over de islam. Dit gaat langzamerhand een geweldig groot probleem worden.’

  Er worden meer mensen wakker. Wachteres ik geeft toe dat uw aanhoudende gemekker tegen de Islam toch vruchten gaat afwerpen.
  Chapeau.

   1. Daniel

    Ja, Toetssteen het is tuig.

    1. toetssteen

     @Daniel
     Heeft u eigenlijk wel gekeken wie de auteur is van dat artikel op de Volkskrant site? Weet u wel wie hij is?
     En als het langzaam indaalt wie de man is, wat hij zegt, zou het dan mogelijk zijn dat u ingaat op wat Adjiedj Baka schrijft? Die domme oneliners zijn aan mij namelijk niet besteed.

  1. Wachteres

   Ik ben bang dat dit niet het resultaat is van mijn ‘gemekker’, @Daniel

   Was het maar waar, maar dit is teveel eer. Enfin, als jij je droomwereldje verlaat, dan ben ik ook al tevreden.

 5. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=6vct7-R9vL0

  Jij bent welkom (de realiteit)

 6. Wim

  Ik ben heel blij vandaag ,volgens Rutte heeft deze aanslag niets met de Islam te maken en wie ben ik nog om hem niet te geloven. De SS had ook niets met het Nazisme te maken. De eerste ropen Allah en de tweede Heil. Maar dat is en was maar bedrog. Je moet toch wat roepen.

 7. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24742471/___Terrorist_kwam_als_vluchteling_EU_binnen___.html

  ‘Terrorist kwam als vluchteling EU binnen’

  Een van de daders van de aanslagen in Parijs vrijdagavond is in oktober in Griekenland geregistreerd. Dat heeft de Griekse onderminister Nikos Toscas van Burgerbescherming zaterdag gezegd.

  Volgens de minister werd de houder van het Syrische paspoort dat werd gevonden bij het lichaam van een van de daders, op 3 oktober geregistreerd op het eiland Leros. De registratie is gebruikelijk bij binnenkomst in de Europese Unie.

  Need I say more?????

  1. Wachteres

   Sorry Wim, ik zie nu dat jij mij voor was.

   1. Wim

    Maak niet uit, het mag wel honderd keer benoemd worden.

  2. nick

   @Wachters, en het moment is daar….hoe vaak hebben we niet gezegd, het is niet de vraag “of” maar “wanneer”….en dit is denkelijk slechts het begin…

   En ja, dit IS de islam en er is maar “een islam”! Geen verschillende stromingen, die zijn er gewoonweg niet.
   Natuurlijk is niet iedere moslim een terrorist maar het aanhangen van deze geweldadige overheersers ideologie is wel de grootste “vergissing” die je in je leven zou kunen maken!

   En wij, de westerse beschaving, moeten deze levensgevaarlijke ideologie verbieden en niet toestaan in onze landen. Het is namelijk geen onschuldig geloof, dat blijkt nu maar weer! Het aanbidden van een gruwelijke moordenaar als voorbeeld hoe je je moet gedragen kan en mag niet vallen onder godsdienstvrijheid. Zo simpel is het in feite!
   Het is namelijk wel de islam die deze gruwelijke moordpartijen veroorzaakt, het is de koran, de sharia waar men zich achter verschuilt en iedereen die nu nog beweerd dat dit de islam niet is, steekt zijn kop in het zand…

   Voel me machteloos en hopeloos…het is verschrikkelijk en ik vrees pas het begin van nog veel meer want we hebben allemaal gezien welk een invasie leger van jonge moslimmannen ook ons land is binnengedrongen…en dat met toestemming van onze ‘leiders’ die wij allang niet meer vertrouwen of geloven.
   Zij wassen hun handen in onschuld maar zijn zij dat ook….????

   1. Wachteres

    Helemaal eens, Nick, maar maak dit onze regeringsleiders en maf links maar eens duidelijk.

    Natuurlijk zijn zij niet onschuldig, zij hebben de islam klakkeloos binnen gehaald, maar dat moet je wel onder ogen willen zien.

   2. Niek Verheyen

    Nick, amen. Niets meer aan toe te voegen. Je praat met mensen en merkt dat velen gewoon bang zijn. En je kunt niets bedenken om die angst te verminderen. Want als je gewoon eerlijk vertelt wat je er van vindt dan wakker je deze angst alleen maar aan omdat je weet dat het de komende tijd alleen maar beroerder kan/zal worden. Zoals je zelf ook al aanvoerde.

    Mijn schoonmoeder vertelde dat ze tijdens het uitlaten van haar hond vanavond het arme beest zowat door de buurt gesleurd heeft om maar weer zo snel mogelijk thuis te zijn, uit angst.

    En de ‘vluchtelingen’ stromen maar binnen, Rutte oreert weer dat het geen islam is en verzameld links kraamt weer de gebruikelijke onzin uit bij Pauw…………..

 8. Wachteres

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11995541/Paris-terror-attacks-isil-suspects-arrests-victims-live.html

  Paris terror attack: Syrian passport found on attacker was used to seek asylum in Greece as one Briton confirmed dead
  David Cameron says Britain must be braced for casualties with France in lockdown after a series of coordinated terror attacks which killed 129 and injured 352 across Paris on Friday. Follow latest updates

 9. nogmaals

  Rutte zei oa. “We zijn niet in oorlog met de islam” en “We moeten niet bang zijn, wij zijn met meer en wijken niet voor onverdraagzaamheid”.
  Wat een onnozelheden van onze leider Rutte: Of wij in oorlog zijn met de islam vinden die moslims niet zo spannend. Het wordt hen wekelijks in de vele moskeeen ingeprent dat het hun heilige plicht is om oorlog te voeren met ons!
  En dat wij met meer zijn, zal (voorzover het aan Rutte en zijn medestanders ligt) niet lang meer duren, want er komen ieder jaar meer moslims bij dankzij zielige vluchtelingen, royale gezinshereniging en kinderproduktie (want elk kind, geboren uit een moslim-man, is per definitie een islam-soldaat!) En een fanatieke islam-minderheid gaat het met zekerheid winnen van een laffe slappe-hap-meerderheid van moderne Nederlanders ! !
  En onze dapperheid inzake het niet wijken voor onverdraagzaamheid, is allang bij het oud vuil gezet door onze leiders.

  1. V.K.

   -Ja @Nogmaals, Rutte wist het Volk ook ongevraagd te melden dat IS niets met de islam van doen heeft, nou dan begrijp je al wat Rutte het meest vreest.

   -Vol idioten welke eergisteren nog riepen dat militairen in het vervolg zich niet meer in uniform mogen vertonen dragen vandaag het volk op om maar vooral te blijven feestvieren.

  2. nick

   IS is Islam! Hoe onnozel kan je zijn en dat is ‘onze premier’! Schandelijk!

   Ja, wij zijn met meer maar wij hebben geen wapens! Geen bommen, geen kalasnikovs of hoe die dingen ook heten, nee, wij mogen geen wapens hebben, wij mogen ons niet eens verdedigen. “Boe” roepen en daar houd het mee op, daar win je de oorlog dus niet mee….
   Er is er maar een, echt maar een politicus, die de waarheid en werkelijkheid benoemd! En als je een geweten hebt, kan je niet anders dan deze man volgen!

   https://www.youtube.com/watch?v=6vct7-R9vL0

 10. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2015/11/14/tweede-aanslagpleger-parijs-ook-vluchteling-die-via-griekenland-europa-binnenkwam/

  Gut, zou Wilders dan toch gelijk hebben dat we de grenzen moeten sluiten en geen mensen meer uit het Midden-Oosten moeten binnenlaten?

 11. Daniel

  We moeten ze afvoeren, doodschieten, weet ik veel wat allemaal, maar realistisch is dat niet. Wel stoer voor de bühne maar verder niet.

  Als we nu eens zouden beginnen met onze grenzen beter bewaken en we moeten niet meer dan vijftigduizend vluchtelingen opnemen. Met gezinsherenigingen komt dat aantal op honderdvijftigduizend mensen.

  Dat is het. Het zal moeite genoeg kosten om die mensen te laten integreren. Natuurlijk moeten we ons best doen voor vluchtelingen, maar de burgers moeten ook weten dat dit geen open einde regeling is. Op een gegeven moment houdt het op.

  Ik hoor de protesten al, maar nu heeft alles een open einde.
  Misschien hebben de grootste schreeuwers deze keer wel gelijk, maar in het landsbelang moeten we ook tot maatregelen kunnen komen.

  Ik ben ook benieuwd wat er nu in Duitsland gaat gebeuren. Daar zit ook een enorme spanning waarbij dagelijks protesten tegen asielzoekerscentra zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.