Kim Kardashian heeft een hekel aan het haar van dochter North. Zo erg, dat ze ruzie maakt met Kanye

Geen categorienov 09 2015, 19:25
Kim en Kanye maken ruzie over het kapsel van hun tweejarige dochter.
Echtgenoot Kanye én moeder Kris Jenner vinden dat Kim moet ophouden met haar obsessie voor het haar van North. Het tweejarige dochtertje van Kim en Kanye heeft krullend kroeshaar. De meeste mensen zijn van mening dat North een prachtige peuter is, maar Kim schijnt daar anders over te denken. Ze heeft een hekel aan het haar van haar dochter, en dat gaat zo ver dat ze er zelfs ruzie over maakt met Kanye.
[caption id="attachment_123873" align="aligncenter" width="280"]Foto: Instagram Foto: Instagram[/caption]
Kim is zeer kieskeurig als het gaat over het uiterlijk van North, vooral wanneer ze haar dochter meeneemt in het openbaar. Ze doet het haar van North altijd strak in een knotje, waardoor het plat op haar hoofdje zit en haar krullen onzichtbaar zijn. Een insider vertelt:

Het krulhaar van kleine North maakt Kim helemaal gek, omdat het niet klopt met het beeld dat zij van haar dochter voor ogen heeft. Ze doet Norths haar in een strak knotje omdat ze die look mooier vindt. Bij Kim draait alles om controle en ze wil niet dat North buitenshuis komt als ze er niet perfect uitziet.

Het is opmerkelijk genoeg dat Kim zo enorm bezorgd is over het uiterlijk van haar dochtertje – het kind is immers nog maar twee. Maar ook North zelf vindt de strakke haarstijl niet prettig:

North zegt vaak: 'Mama, mijn hoofd doet pijn'. Zowel Kanye als Kris hebben Kim gezegd dat ze moet ophouden Norths haar in zo'n belachelijk knotje te doen. Kanye heeft genoeg van Kims micromanagement van Norths haar, en staat erop dat zijn dochter haar natuurlijke krulhaar draagt.

Kims obsessie met haar dochters haar zou twee redenen hebben. Ten eerste heeft de realityster geen idee hoe ze kroeshaar in model moet brengen, waardoor ze haar dochter telkens dat knotje laat dragen. Ten tweede schijnt ze bang te zijn dat het kroeshaar van North een veiligheidsrisico oplevert omdat het ergens aan kan blijven haken. Kanye is echter vastbesloten om die obsessie een halt toe te roepen en North haar haar op een natuurlijke manier te laten dragen.
[caption id="attachment_123874" align="aligncenter" width="849"]Op deze familiefoto is goed te zien hoe strak Norths haar zit. Foto: Instagram Op deze familiefoto is goed te zien hoe strak Norths haar zit. Foto: Instagram[/caption]
[caption id="attachment_123876" align="aligncenter" width="567"]Foto: Instagram Foto: Instagram[/caption]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten