Legendarische natuurdocu-stem David Attenborough vertelt videoclip ‘Hello’ van Adele na. Het resultaat is gewoonweg briljant!

Adele is na jaren afwezigheid weer terug met ‘Hello’, en heeft een gigantische hit te pakken. Maar nog lang niet zo groot als de briljante creatie die David Attenborough er van maakt.

Het liedje ‘Hello’ van Adele heeft er alle schijn van één van de allergrootste pophits van dit jaar te worden. En zoals het een goede pophit betaamt, wordt iedere fractie van een second van het liedje onder een loep gelegd en geanalyseerd. Wat kunnen we er van leren? Wat zijn de merkwaardigheden? Wat maakt ‘Hello’ zo onweerstaanbaar en wat maakt eigenlijk ‘Hello’ zo uniek?

Je kan allerlei wetenschappers daarvoor invliegen, maar uiteindelijk is er natuurlijk maar één échte autoriteit die ervaren genoeg is om ‘Hello’ te onderzoeken en heel nauwgezet uit te leggen. En dat is natuurlijk David Attenborough, de legendarische vertelstem uit alle prachtige natuurdocu’s die hij maakte voor de BBC maar door verschillende publieke omroepen ook in Nederland zijn uitgezonden. Giraffen, nijlpaarden tot het roodborstje: allemaal zijn ze tot in het kleinste detail besproken door de bijna hypnotiserende stem van Attenborough.

En de al eerder genoemde BBC is natuurlijk de kwaadste niet. Dus nodigden ze David uit in de studio, en hem precies dat te laten doen waar hij onovertroffen in is: een documentaire maken. Dit keer niet van de Bengaalse tijger of de ocelot, maar van Adele en haar jongste muzikale uitspatting.

Kijk en geniet:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.