Z’n dochter ziet dat haar vader arriveert met een bos bloemen. Dan beseft ze zich ineens dat die niet voor haar moeder zijn…

Ze was wel wat verbaasd toen ze haar vader met een bos ruikers aan het begin van de tuin zag staan.

Toen dochter Sky haar eigen vader bij het tuinhekje zag staan met een grote bos bloemen, dacht ze eerst dat die bedoeld waren voor haar moeder. Maar haar vader gebaarde haar dat ze haar ogen moest dichtdoen. Gelukkig hielp zoon Grayson ook mee..

foto1

Met gesloten ogen liepen ze vervolgens naar een bord wat hij in de tuin had getimmerd, en zei hij z’n dochter dat ze weer mocht kijken:

foto2

Sky viel haar vader meteen in de armen:

foto3

“Wil je met mij naar de vader-dochter-dansavond?” Aldus het bord. Sky wist het antwoord direct. Natuurlijk wilde ze dat! Zoveel moeite had haar vader daar toch niet voor hoeven doen? Maar vader Jason ziet dat heel anders:

“Ik ga niet aannemen dat ze met me mee wil alleen maar omdat ik haar vader ben. Je vraagt een vrouw mee uit alsof het de allereerste keer is. Je blijft je altijd afvragen, je blijft haar altijd proberen te veroveren. Het maakt me niet uit of ze je dochter, je vriendin of je vrouw is. De dag dat je stopt met proberen is de dag dat je haar zal kwijtraken. Ik heb altijd al zoiets willen doen voor een vrouw, maar ik realiseerde me nu dat de belangrijkste vrouw die mijn aandacht verdient hier dichtbij me is.”

Een echte heer! Of niet soms?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Hetzler

    Het is weer geweldig Nederlands: beseft zich.
    Het is: zich realiseren of iets beseffen.
    U zult vast ook zeggen: zich irriteren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.