Als je op de vlucht bent voor de politie doe dit dan vooral NIET

Kom je in aanraking met de sterke arm van de wet? Vlucht dan niet, ga er niet stiekem vandoor, en werk gewoon mee met het onderzoek.

Als je dat niet doet kan het namelijk bijzonder slecht met je aflopen. Niet alleen bestaat de kans dat je alsnog in de boeien wordt geslagen en voor lange tijd in de gevangenis wordt gezet, maar het kan ook erger met je aflopen. Zie de video hieronder wat ik daarmee bedoel:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. CJD

  Is er tegenwoordig geen normale nieuws meer?

  1. toetssteen

   @CJD
   Ik zou het wensen, maar het tegendeel is waar. Dus geen idee wat al deze ‘libelle’ berichten moeten betekenen. Zo hier en daar wat luchtigs is wel leuk, maar nu is het alleen lucht.

 2. cmsuijkerbuijk

  Wat is er toch aan de had met DDS?! Op andere sites wemelt het van de nieuwsberichten, zoals de uitspraken van Trump, het vonnis van de rechter over de AOW en de veroordeling van de Jihadronselaars. Maar hier? Berichtjes over chocola op je brood en eieren die je niet moet koken in de magnetron.
  Ik heb het donkerbruin vermoeden, dat DDS langzaam de nek wordt omgedraaid!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.