Buiten is het guur en koud, maar in de gevangenis van Orange is the New Black is het warm en gezellig. Of…?

De kleur van deze kerstdagen is voor een selecte groep vrouwen niet wit, groen of rood.. maar fel oranje. Ik heb het natuurlijk over Piper Chapman en haar mede-gedetineerden in de gevangenis van Litchfield!

Kerstmis wordt door bijna iedereen gevierd. Niet alleen families, stelletjes of ouderen van dagen.. maar ook gevangenen hebben zo hun manier om de feestdagen door te brengen. Neem bijvoorbeeld de dames van Orange is the New Black. De Kerstman heeft ook hun huis – de Litchfield-gevangenis – aangedaan, en ook zijn deze vrouwen op de naughty list gezet van de overheid.. de oude baas heeft nog wel presentjes voor ze.

En dat wordt dankbaar ontvangen, zo lijkt het. Maar dan..

Fijne feestdagen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.