Dag na Sabia’s miskraam blijven alle details nog vaag…

Het is inmiddels alweer bijna 24 uur geleden dat Nederland kennis nam van de miskraam van Sabia Engizek. Toch blijf het één en ander behoorlijk onduidelijk.

Gistermiddag kwam het vreselijke nieuws binnen: Sabia Engizek heeft na zes maanden zwangerschap haar baby verloren. Afgelopen zondag zou het kind dood zijn geboren, was de verklaring van het modellenbureau waar de voormalige voetbalvrouw werkzaam is.

Alhoewel er veel steun en medeleven was met Sabia na deze afschuwelijke onthulling, was er toch ook een hoop scepsis. In de eerste plaats bij haar voormalige schoonfamilie. Bij de Van der Vaarts heeft men altijd zeer de wenkbrauwen moeten fronsen van het idee dat Sabia zwanger zou zijn:

De schoonfamilie van Sabia Bouhlarouz zal allerminst verbaasd zijn dat het model haar kindje is verloren. Vanaf het begin heeft de schoonfamilie twijfels gehad bij de zwangerschap.

Bij monde van Rafaels oma heeft de schoonfamilie die diepe twijfels dan ook meermaals bekendgemaakt. Medisch bewijs voor Sabia’s bewering dat ze in verwachting was hebben Rafaels familieleden nooit gezien, dus ze hebben altijd een slag om de arm gehouden. Ook na het nieuwsbericht van gisteren blijft er argwaan. Het was namelijk bijzonder summier:

Details over de ‘stilgeboorte’ kwamen er gisteren niet, ook niet of er al eerder problemen waren en of Sabia in een ziekenhuis was toen het noodlot opnieuw toesloeg.

En zo komt er dus een einde aan Sabia’s mysterieuze zwangerschap. Of ze alles nu heeft verzonnen of niet, Sabia en Rafael krijgen nu definitief geen kindje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Viertel

  Maar zij is mooi wel een half jaar in het nieuws geweest.
  En daar draait het uiteindelijk bij die golddiggers om, toch ?

 2. Daniel

  Hihi kan er i.v.m. Sabia geen nachtredacteur worden aangesteld, soms zijn we hier wel 12 uur verstoken over nieuws betreffende Sabia.

 3. Geah

  Het uur van de waarheid ging voor haar naderen….dus wendde zij zich maar een miskraam voor….maar met 6 a 7 maanden is het geen miskraam meer maar gewoon een geboorte…en dus moet Sabia een begrafenis regelen….H’m ik ben benieuwd hoe zij zich daar weer uit redt….;-) 🙁 😛 😀

 4. NancyvanDijke

  De details zijn niet vaag, Sabia heeft alles uit de duim gezogen. Ze lijdt wellicht aan pseudologica fantastica of narcistisch persoonlijkheidssyndroom. Dat is zielig, maar daarom hoeven mensen haar verhaaltjes nog niet te geloven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.