De Kerst komt er weer aan, en Doutzen Kroes is er alvast helemaal klaar voor!

Nederlands supermodel Doutzen Kroes is in ieder geval weer op en top verzorgd voor de aanstaande Kerstdagen.

De Sint is inmiddels weer veilig en wel terug in Spanje, vele kerstbomen zijn inmiddels weer opgetuigd en ook niemand minder dan Doutzen Kroes heeft zich door L’Oreal Paris helemaal in het nieuw laten steken voor de feestdagen. Reken maar dat ons Hollandse topmodel een stijlvolle Kerst zal beleven.

L’Oreal is van mening dat er niks minimalistisch of ingetogen is aan Kerstmis: dit feest komt namelijk maar één keer per jaar langs, en dat betekent dat je de bloemetjes flink buiten mag zetten.

Dat zien we dan ook in een prachtige glitterjurk (zie foto bovenaan), maar ook met joekels van smaragden oorbellen en een uitdagende tijgerjurk.

extravaganza_wild_doutzen_0-e1449521477414Of is klassiek zwart en de welbekende smokey eyes-oogschaduw meer iets voor jou? Geen nood, want ook dan weet Doutzen hoe je een uiterst modieuze kerst kan doormaken:

extravaganza_smoky_doutzen_0-e1449521498845

In die laatste foto heeft ze wel wat weg van Taylor Swift, nietwaar?

Weet jij al wat je aantrekt met Kerstmis? Wordt dat minstens zo stijlvol als Doutzen, of is dat dan weer een beetje teveel van het goede?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Daniel

    Met dit soort nieuws doet voor 2016 de laatste lezer het licht uit. Wat een onzin op DDS, zo erg als het nu is wekt bijna medelijden op.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.