Sabia’s kerst was guur en nat: wegdruipen langs een ijskoude oceaan

Iemand die dit jaar niet zo’n leuke kerst heeft gehad, was Sabia Engizek.

2015 is tot het allerlaatst een rotjaar gebleven voor Sabia Engizek. Op het laatste moment zag zij haar kerstfeest met de hele familie in duigen vallen. Eigenlijk zou ze samen met Amaya (5) en Daamin (4) in het bekende Amsterdam samen met ex-man Khalid Boulahrouz, die ook de vader is van haar twee kinderen. Dat ging echter op het laatste moment niet door, omdat Khalid liever samen met z’n nieuwe vriendin Yasmin in New York zat.

Voor Sabia zat er dan niks anders op dan een tweederangs-vakantiebestemming te boeken. Helaas niet aan een warm strand: het werd een vakantie aan de kille Oostzee. De Oostzee ligt tussen Scandinavië en de Baltische staten in.

Mensen die de situatie van de voormalige voetbalvrouw in de gaten houden, hebben te doen met Sabia. Het gaat niet goed met haar, en zo’n afgezegd Kerstfeest maakt het er niet beter op. Vanessa Bontje van De Telegraaf zegt:

“Heel mistroostig natuurlijk, door alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd.”

En daar kan ze wel eens gelijk in hebben. Dit jaar verloor Sabia niet alleen haar relatie met Rafael van der Vaart, maar geloofde de wereld ook niet dat ze zwanger was. Nadat ook haar tv-debuut MindMasters bij SBS flopte en ze een miskraam kreeg, was de misère compleet.

Of er dit jaar dan nog veel cadeautjes onder de boom lagen, valt ook zeer te betwijfelen.. Hopelijk zal Sabia’s 2016 beter zijn dan haar 2015!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Ni28

    Kan de DDS eindelijk deze roddelpagina afsluiten? Er valt hier steeds minder interessants te lezen.

  2. Ni28

    De DDS is overgestapt naar roddelnieuws.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.