VIDEO: Dit leek een normale vlucht, maar je zou willen dat je er had gezeten

Als je ziet wat deze mensen meemaakten op een doodnormale vlucht, dan word je toch wel een klein beetje jaloers.

Een geweldige kerststunt van een wel erg vrijgevige vliegtuigmaatschappij. Als passagiers klaarstaan om in één van de vliegtuigen van deze maatschappij te stappen, staat er opeens een groot pakje bij de gate.

Foto: WestJet
Foto: WestJet

Wat bleek nou: in het pakje zat een groot scherm, en als je je ticket ervoor scande, zag je niemand anders dan… de Kerstman. Deze man vroeg vervolgens aan de passagier, met naam en toenaam, wat hij of zij wel niet wilde hebben voor Kerst. Er kwamen uiteraard allerlei wensen binnen: van sokken tot camera’s tot enorme tv’s. Vervolgens gingen de passagiers het vliegtuig in, om op weg te gaan naar hun bestemming. Maar wat ze toen nog niét wisten, was dat de elfjes van deze Kerstman daar al druk bezig waren met het voorbereiden van een ongelooflijke ontvangst..

Hoe dit afloopt? Dat zie je hier:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.