Zwangerschap Kim Kardashian is regelrechte hel

De baby kan elk moment komen, maar Kim denkt alleen maar aan… chips! 

Kim Kardashian had nog zo gehoopt dat haar tweede zwangerschap zonder problemen zou verlopen, maar tot nu toe is het alleen maar kommer en kwel voor de celebrity. Ten eerste was het ontzettend lastig voor haar om zwanger te raken. Toen het haar en Kanye West eindelijk lukte, begonnen de problemen pas echt.

Kim is de afgelopen maanden door een regelrechte hel gegaan, met opgezwollen voeten, misselijkheid en zelfs een niet aflatend salvo aan winden – iets wat natuurlijk ook geen pretje is voor haar man, en de andere mensen in haar omgeving. Bovendien gaat de zwangerschap gepaard met gigantische eetbuien. Die vreetkicks gaan zo ver, dat Kim al haar tafelmanieren opzij schuift, tot grote ergernis van Kanye. Op een gegeven moment was hij het zo zat, dat hij Kim naar een Zwitserse etiquetteschool wilde sturen omdat hij zich zo schaamde voor haar gebrek aan manieren.

Nu de baby er bijna aankomt, worden die nare effecten van de zwangerschap steeds maar erger. Hoewel Kim zich had voorgenomen om niet teveel aan te komen in deze maanden, is dat niet gelukt. Ze kan namelijk niet afblijven van de chips, en is daardoor al 23 kilo aangekomen. De Telegraaf citeert Kims blog:

Ik verlang de hele dag door naar de Barbecue potato chips. Ik voel me zo dik en mijn opgezwollen varkenspoten zijn niet meer in controle.

Tja, en als je maar blijft eten, vliegen de kilo’s er natuurlijk aan. Geen probleem voor de meeste vrouwen, maar een enorme klap voor iemand als Kim, die haar geld verdient door continu in de spotlights te staan. Niet alleen financieel, maar ook qua eigenwaarde lijkt Kim afhankelijk te zijn van de media-aandacht die ze krijgt – ze moet er dus goed uit blijven zien, om haar populaire status te behouden. En dat is natuurlijk nog best lastig.

Tot overmaat van ramp heeft Kim door alle stress nog geen naam kunnen bedenken voor haar zoon, die naar verwachting de komende week geboren zal worden. De achternaam ‘West’ staat natuurlijk vast, en veel mensen verwachten dat Kim weer voor een originele naamcombinatie gaat. Zo heet haar dochtertje North West, en voor haar zoon is ‘Easton’ gesuggereerd, waarmee nog een windrichting aan het gezin zou worden toegevoegd.

Ook de naam ‘Wild’ zou tot de mogelijkheden behoren. Niet alleen zou Kim daarmee een humoristische verwijzing naar het Wilde Westen maken, ook zou het toepasselijk zijn, gezien de zware zwangerschap die ze doormaakt.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.