Irene Moors steekt RTL 4 met mes in de rug

Geen categoriejan 22 2016, 15:30
De rechterhand van Carlo Boszhard, Irene Moors, gaat verrassend genoeg naar SBS.
De televisietransfer was een enorme verrassing voor iedereen, zelfs voor echte watchers zoals Privé. Moors is namelijk al sinds jaar en dag een begrip bij RTL 4, met meerdere succesvolle programma's. Niemand zag het dan ook aankomen dat ze opeens zou verkassen.
Moors heeft maar liefst 26 jaar lang voor RTL gewerkt, maar aan die samenwerking is nu dus een eind gekomen. Ze zegt dat ze voor SBS heeft gekozen omdat ze daar nieuwe uitdagingen kan aangaan. Ze heeft namelijk behoefte aan veranderingen; aan nieuwe avonturen. Daar kunnen de meesten van ons -- zeker mensen die langere tijd hetzelfde werk hebben gedaan -- zich ongetwijfeld het één en ander bij voortellen.
In haar jonge jaren was Moors medisch secretaresse. Daarna werkte ze even voor de Donald Duck. Haar doorbraak kwam bij de commerciële omroep RTL Veronique. Lezers van mijn leeftijd (ik ben 31) kennen haar natuurlijk eerst en vooral van haar eerste écht succesvolle programma: Telekids.
SBS is ongetwijfeld blij met de komst van Moors. Ze is niet alleen populair, gezellig, en warm, maar ook nog eens een echte duizendpoot; zij beheerst niet één trucje, maar meerdere. Ze kan serieuze programma's presenteren, ze kan iets doen met humor, voor kinderen, voor bejaarden... Noem het maar op, Irene kan het.
Ondertussen is dit voor RTL en Carlo Boszhard natuurlijk een hard gelag. Zij zien Irene vertrekken. Het is nog maar de vraag of ze ooit nog met haar zullen samenwerken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten