Jan Roos woedend op PowNed vanwege Prems vreselijke radioshow: “Alles moet stuk”

Jan Roos, voorheen de presentator van het radioprogramma Echte Jannen op PowNed en tegenwoordig werkzaam voor GeenStijl TV, is er niet over te spreken dat Prem Radhakishun nu voor de omroep werkt.

En wie kan hem dat kwalijk nemen? Zoals Jan uitlegt:

Vervolgens trekt hij de beerput ook lekker open:

https://twitter.com/LavieJanRoos/status/691538905565368320

Conclusie:

Jans denkbeelden worden duidelijk gedeeld door Erik de Vlieger die het radioprogramma mocht overnemen toen Echte Janner ontslag nam. Afgelopen nacht belde Erik in… waarna hij PowNed helemaal kapotmaakte. Tip: luisteren. De manier waarop is echt episch:

https://twitter.com/dennis_dw/status/691412487628021760

“Als je zoiets doet, doe het dan goed,” zei Erik. Prem antwoordde daarop: “Als je zoiets doet, doe het dan slecht, en dan zo slecht mogelijk.” Ja, dat lees je goed: dat is zijn doel.

Natuurlijk is dat volstrekt belachelijk. Jan Roos heeft een schitterend programma gemaakt, vervolgens heeft Erik de Vlieger zijn best ook gedaan om het echt te onderscheiden van de concurrentie, en dan komt Prem Nogwattes langs die flink betaald krijgt om het programma kapot te maken. Totaal te slopen. Dat moet natuurlijk echt verschrikkelijk zijn voor Roos, De Vlieger, en hun oud-collega’s (waaronder Jan Heemskerk en @SvenTweets).


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. KoenRoelands

  Grappig dat hij een aanval doet op mensen die hun zakken vullen met belastinggeld aangezien hij daar zelf een prachtig voorbeeld van is.

 2. halo1

  Ik wil Roos terug…en Annabel..en Baudet..en nieuwe rechtse sterren.. niet die opportunist Prem.

 3. Beukman

  Wie er nou gelijk heeft of niet, om de een of andere reden lukt het me niet om medelijden op te brengen voor proleet en vrouwenaanrander Jan Roos.

 4. V.K.

  -Prem is een vakman!

  -Ach, het is slechts wachten op het moment dat het bestuur van Pownet zich gaat bemoeien met de inhoud van Prem’s praatprogramma.

 5. Ni28

  Waar Prem is, is herrie! En men betaalt daarvoor ook nog. Gekke wereld.

 6. papa charlie

  Deze Prem, de gesjeesde advocaat, die iedereen een patjepeeër vind, wat doet die man hier eigenlijk? Ik betaal graag voor hem een enkele reis terug naar Suriname!

 7. mijn-idee

  Ik heb door het hele huis radio 1 op staan en ik hoor veel bagger, en zelfs ’s nachts staat de radio aan voor als ik wakker word……..
  Maar de ergernis over het van programma van deze Prem is echt niet te verwoorden.
  De man is onverstaanbaar door zijn ratelende geschreeuw, staat zijn bellers en gasten zo niet correct te woord…

  Twee dingen, óf die man is een ziekelijke narcist óf hij had een paar snuiven teveel maar dit wil je toch niet als presentator voor je omroep??????
  Serieus, uit zelfbescherming gaat bij hoge uitzondering volgende week zondag / maandag op UIT. en neem en extra glas wijn in om vooral niet wakker te worden….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.