Khloe Kardashian breekt door en haar hele familie is trots op haar

Khloe Kardashian, de zus van Kim (en Kylie en Kendall, etc.), is niet alleen behoorlijk wat kilo’s afgevallen waardoor ze er nu fantastisch uitziet, ze is ook nog eens flink aan de weg aan het timmeren op professioneel gebied.

Cocktails with Khloe ging gisteren namelijk in premiere. Het is een nieuw programma van Khloe, waarbij ze bekende gasten ontvangt. Haar eerste gast? Niemand minder dan rapper Snoop Dogg. Of Snoop Dog. Of Snoop Doggie Dog. Of Snoop Doggie Dogg Doggerd.

Hoe hij zich tegenwoordig ook maar noemt.

Khloe introduceerde haar nieuwe show gisteren zelf — een paar uur voor het zover was — op Instagram:

Daarbij werd ze vergezeld door Kendall Jenner, haar 20-jarige zusje. En diens reactie spreekt boekdelen: de hele familie is bijzonder trots op Khloe. En terecht: Khloe doet het goed op professioneel vlak, ziet er fantastisch uit, en gaat ook nog eens op voorbeeldige wijze om met de problemen rond Lamar Odom, haar ex.

Diezelfde Kendall was blijkbaar bij de opnames want ze zette een paar dagen geleden al een foto van zichzelf en Snoop op het populaire sociale netwerk:

Screen Shot 2016-01-22 at 17.40.34

En zo hebben de Kardashians steeds meer succes. De enige vraag is nu: wanneer krijgt Kendall haar eigen show?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.