Nieuw voor de lekkere snacker: het patatje chocolade! En hier zie je waar je dat kan krijgen…

Wie op zoek is naar een lekkere én nieuwe hap, kan zich verheugen op de jongste innovatie op snackgebied: het patatje chocoladesaus.

We hebben al patat met mayonaise, ketchup, joppiesaus, curry en een enkeling gooit zelfs knoflooksaus over z’n frieten heen. Daar kijkt niemand meer van op. Maar de nieuwste rage zal allicht toch wat magen doen omkeren. McDonalds gaat namelijk patat met chocoladesaus verkopen. Onder de naam Mc ChocoPotato kunnen klanten een heerlijk frietje met chocolade voorgeschoteld krijgen…

2595796922

Tot half februari is deze interessante delicatesse te verkijgen. Het Reformatorisch Dagblad schrijft erover:

“De saus bestaat uit melk- en witte chocolade. Volgens de fastfoodketen zorgt dit voor een harmonieuze smaak in combinatie met de zoute frietjes.”

Helaas is de McChoco Potato alleen te verkrijgen in Japan. Of de McDonald’s in Nederland ook patatjes met chocoladesaus gaat verkopen is dus helaas nog onbekend, dus fans van de fastfoodketen moeten even geduld hebben om te zien of deze chocofriet straks bij de oer-Hollandse McKroket te bestellen is..

Wél kan je natuurlijk zelf alvast proberen hoe het smaakt…. Flessen met chocoladesaus zijn immers in elke betere supermarkt te vinden bij de bakwaren. Laat je ons dan wel weten of je het lekker vond? Wij zijn namelijk reuzebenieuwd…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.