Ook in Hamburg bijna 200 aangiftes van aanranding tijdens jaarwisseling

Alle verdachten hebben een buitenlandse achtergrond, nog niemand is aangehouden.

Dat de massale aanranding in Keulen tijdens Oud en Nieuw niet uniek was, wisten we al. Maar nu, twee weken later, wordt pas echt duidelijk hoe enorm veel vrouwen het slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. In Hamburg zijn inmiddels 195 aangiftes gedaan van aanranding tijdens de jaarwisseling, en er komen alleen maar meer bij. En net als in Keulen hebben alle verdachten een buitenlandse achtergrond.

Het gaat zowel om immigranten die al jaren in Duitsland wonen, als om recent gearriveerde asielzoekers. Dat de islamitische cultuur weinig respect heeft voor vrouwen, verbaast niemand, maar dat vrouwen op grote schaal werden beroofd, aangerand en zelfs verkracht, komt als een schok. In Keulen zijn inmiddels al meer dan 600 aangiftes gedaan, en waarschijnlijk is dat nog niet alles. De politie van Keulen heeft tienduizend euro uitgeloofd voor informatie die leidt tot de vangst van de daders van de massale aanranding.

Het ligt in de lijn der verwachting dat ook in andere steden het aantal aangiftes nog flink zal stijgen. Dat bewijst hoe ernstig het probleem is: aanranders konden rustig hun gang gaan tijdens Oud en Nieuw, en de politie heeft totaal geen controle meer. Daarna werd de zaak eerst in de doofpot gestopt, uit angst voor “racisme”. Hopelijk wordt de volledige omvang van de zaak snel bekend, en is dat aanleiding voor keiharde maatregelen tegen criminele asielzoekers.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

  1. Krijgsman

    Er is één geluk bij het ongeluk van deze massa-hysterie: de jonge allochtone mannen hebben veel bijgeleerd.

    1. Wim

      Volgens krijgsman allemaal hysterische vrouwen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.