Waldemar Torenstra en Benja Bruijning schitteren in laatste aflevering ‘Vechtershart’ – en seizoen twee komt eraan!

De laatste aflevering van seizoen één zit erop, maar niet getreurd! Nieuwe afleveringen van het bloedstollende kickboksdrama zijn op komst. 

Miljoenen Nederlanders zaten de afgelopen weken elke zondagavond aan de buis gekluisterd voor de spannende en ontroerende serie Vechtershart. Het vechtsportdrama van bijna on-Nederlandse proporties is gebaseerd op een idee van acteur Waldemar Torenstra – die zelf de hoofdrol speelt. Het eerste seizoen kwam zondagavond tot een verrassend einde, maar dat betekent niet dat de serie voorbij is: BNN heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen aankomt, vanwege het enorme succes van seizoen één.

Dat succes is te danken aan de sublieme acteerprestaties van hoofdrolspelers Waldemar Torenstra (Nick), Benja Bruijning (David) en Imanuelle Grives (Selma). Vooral die eerste twee zijn met hun goede looks favoriet bij het vrouwelijke kijkerspubliek – zeker omdat Waldemar voor de serie een professionele kickboks-training volgde, waardoor hij gespierder is dan ooit.

Alle kijkers kunnen gerust zijn dat het er na acht afleveringen nog lang niet opzit voor de fantastische cast van Vechtershart. In seizoen twee zullen vast veel vragen worden opgehelderd. En hoe zit het met die andere razend populaire serie van Waldemar Torenstra, Divorce? Helaas is die na dit seizoen definitief voorbij. Toch kunnen ook fans van Divorce hun hart ophalen: naast Torenstra hebben ook hoofdrolspelers Dirk Zeelenberg en Jeroen Spitzenberger aangegeven dat ze een Divorce-film wel zien zitten!

De komende tijd kunnen we nog genieten van het huidige Divorce-seizoen, en als dat voorbij is, is het alweer bijna tijd voor het tweede seizoen van Vechtershart. Waldemar Torenstra lijkt niet van de televisie weg te slaan, en dat is iets waar iedereen alleen maar blij mee kan zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.