Heeft Mark Rutte een oogje op Halina Reijn? Romantische lichaamstaal bij het Correspondents' Dinner

Geen categoriefeb 11 2016, 10:00
Een Valentijnsdate voor premier Rutte met Halina Reijn?
Het allereerste Nederlandse Correspondents' Dinner was op meerdere manieren een doorslaand succes. Er keken maar liefst 2,7 miljoen Nederlanders toe hoe Mark Rutte de pers op humoristische wijze toesprak, een kijkcijfer hit dus. Ook maakte Rutte een rake grap over de relatie van Max-directeur Jan Slagter met de dochter van Jan Marijnissen, die ook vandaag nog tot ophef leidt. Succesvolle humor en succes in de kijkcijfers dus. Maar leidt het diner ook tot romantisch succes voor onze premier?
Mark Rutte is één van de weinige premiers in Europa die single is, wat natuurlijk koren op de geruchtenmolen is. Zo beweren sommigen dat onze premier stiekem op mannen valt, terwijl anderen menen dat hij een verhouding had met zijn aantrekkelijke vrouwelijke persvoorlichter. Maar als we de lichaamstaal van Rutte en actrice Halina Reijn eens goed bekijken, zien we dat de premier misschien niet lang meer single is.
https://twitter.com/lammert/status/697529220252176388
Hier wordt duidelijk geflirt! Het schalkse lachje van Rutte, Halina Reijn die even een haarlok vastpakt... Duidelijk wederzijdse interesse. Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat hier twee mensen zitten die elkaar graag eens beter zouden leren kennen. De machtigste man van Nederland met één van 's lands bekendste en populairste actrices: een topcombinatie!
Komt er een vervolgafspraakje voor de premier en de actrice? Stiekem hopen we dat dat het geval is. Hopelijk zijn er dan geen camera's bij, zodat de twee elkaar in alle rust beter kunnen leren kennen. Want wat je ook van Ruttes politiek vindt, het is een sympathieke man. Met zo'n enorm stressvolle baan zou het best fijn zijn als hij af en toe eens zijn hart kon luchten bij een leuke vriendin als Halina. Want iedereen weet: achter een sterke man staat een sterke vrouw!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten