Man vindt $5.000 en geeft het terug aan de eigenaar. Dan wordt hij bestolen en zijn hond neergestoken

Geen categoriefeb 05 2016, 17:00
Mobin Pour Nowrouz is een bijzonder eerlijke man die ook nog eens dol is op zijn hond.
Hij en zijn hond, Buddy, zijn de beste maatjes. Ze doen zoveel mogelijk dingen samen en trekken er regelmatig op uit. Buddy is nog maar 7 maanden oud, maar de band tussen de twee is enorm hecht.
Dat maakt het extra triest dat Buddy onlangs werd neergestoken door een stel tieners die inbraken in Mobins woning. Mobins schoonouders vonden de hond in de tuin, waar hij flink aan het bloeden was. Volgens Mobin is de kans groot dat de puppy -- want zo kun je 'm nog wel noemen -- neergestoken werd toen hij het huis van hem en zijn vriendin probeerde te beschermen. Hij is weliswaar jong, maar de Duitse herder is bijzonder beschermend, zeker nu Mobins vriendin zwanger is.
Dieptriest natuurlijk, maar het verhaal wordt nog sneuer als je bedenkt dat Mobin een hart van goud heeft. Toen hij vorig jaar een portemonnee vond met daarin $5.000 besloot hij namelijk om het geld niet zelf te houden, maar om het terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.
Met andere woorden, als iemand dit niet verdiende is het Mobin wel. En zijn hond.
Gelukkig loopt dit verhaal prima af. Toen anderen hoorden wat er gebeurd was besloten ze een GoFundMe-pagina op te richten voor Mobin en Buddy. Op die manier hoopten ze genoeg geld in te zamelen om de operatie te betalen die Buddy heeft moeten ondergaan. De kosten daarvan waren $1500. Ook wilden ze geld ophalen om Mobin een hart onder de riem te steken én om hem te belonen voor zijn goede daad van vorig jaar, toen hij $5000 inleverde.
Nou dat is gelukt:
Screen Shot 2016-02-05 at 16.29.20
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten