Ongelooflijk: Xess Xava is bijna een kopie van papa Wesley Sneijder, bewijst nieuwe foto

Het lijken wel tweelingbroers! Een nieuwe foto op Wesley’s Instagram laat de ongelooflijke gelijkenis tussen hem en zijn zoon zien. 

Dat kinderen op hun ouders lijken, is natuurlijk geen nieuws. Maar in het geval van Xess Xava, de zoon van Yolanthe en Wesley Sneijder, is de gelijkenis wel héél treffend! Wesley deelde vanmiddag een nieuwe foto van hem en Xess Xava op Instagram, die laat zien hoe ongelooflijk veel vader en zoon op elkaar lijken.

Het is haast niet te zien, maar links op de foto is Wesley te zien, terwijl rechts Xess Xava is afgebeeld. De ogen verschillen een beetje op deze foto, maar de neus en mond zijn identiek aan elkaar. Prachtig, nietwaar? Wesley vergezelde de foto van het ontroerende commentaar He’s my life. En dat is precies wat een baby is: net zoveel waard als je eigen leven. Een stukje van jezelf herkennen in zo’n klein mannetje, dat is toch fantastisch?

Ook qua interesses gaat Xess Xava trouwens dezelfde kant op als zijn vader: op deze foto is de kleine spruit te zien in een mooi tenue van Galatasaray, de club van Wesley.

Fantastisch, zoveel babygeluk voor Wesley en Yolanthe! Mooi dat ze zo genieten van hun zoontje, en ook Xess Xava zelf heeft het zo te zien prima naar zijn zin. Heel mooi!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.