Prostituee woedend vanwege negatieve recensie op Hookers.nl

Smaad! Laster! 

Meer bewijs dat Nederland flink veranderd is in de afgelopen jaren:

Hookers.nl, in de volksmond ook wel het Rob Oudkerk-forum genoemd, is al jarenlang een bron van oerdegelijk vermaak. Mannen bespreken niet alleen de vaderlandsche sekswerkers (‘geen klokkijker!’) met liefde voor de hobby (‘vanmiddag toch maar weer even langsgegaan bij Chaniqua, geen spijt van!’), ook de Thaise ladyboys die op vakantie in een bar opeens tegen je been aan staan te rijden worden behandeld (pro tip: als ze op anaal aansturen hebben ze vaak geen vagina). Maarrr wat nou als je als prostituee onterecht een negatieve review op Hookers scoort? Hoe dat voelt lezen we op dat andere hoerenforum, het Viva forum (nou nou GeenStijl).

Natuurlijk is het al enkele jaren legaal in Nederland om het beroep van prostituee uit te oefenen, maar een beetje vreemd is het wel dat een prostituee vervolgens klaagt dat ze haar inziens niet goed behandeld wordt door een klant — of door iemand die zegt een klant te zijn geweest.

Voor je denkt dat het een grap is: neen, helaas. Het is echt waar. Lees haar post maar op het Viva Forum:

Ik doe sinds 2 weken erotische cardates via internet, nu kom ik erachter dat er een recensieforum is genaamd hookers. En hierop lees ik dus een recensie van iemand die totaal niet klopt en als anderen mogelijke toekomstige klanten dit lezen zij mogelijk hierdoor afzien van afspreken en dus geldverlies voor mij inhouden.
Deze recensie verwijst na met mij te hebben afgesproken een jaar geleden (onmogelijk), en verscheidene klachten over de date waarbij opties genoemd worden die niet van sprake zijn, houding zakelijk en kortaf was (ik heb pas paar maal afgesproken en telkens complimenten, klik en nog steeds sms en mail contact met allen dus dit is ook niet van sprake) en in ieder geval heel zwart afgeschilderd en meerdere berichten hiertoe…

Ik heb uit woede al gemaild na de moderators meerdere berichten hoe oneerlijk dit is en ik er werk van ga maken , dat ze een leugenaar wel laten doorposten en mij zonder bericht blokkeren van de site evenals een klant met wel een positieve review. Maar is er ook een manier voor mij om hier werk van te maken ? Is dit laster /smaad, ik loop hierdoor mogelijk wel inkomsten mis, enja het blijft enderzijds wel een recensie en dus mening forum maar als ik jaar geleden nog niet afsprak kan deze mening nooit niet kloppen toch.

(Spelfouten komen op rekening van de schrijfster — de prostituee in kwestie)

Vraag aan onze lezers: moeten we hier nou om lachen of om huilen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. LantR.fant

    Kennelijk voelt ze zich genaaid.

  2. V.K.

    -Doet me denken aan mensen welke voor de helft van de prijs denken te kunnen eten door de uitbater van de toko te dreigen met een slechte recensie.

    http://goo.gl/5QjyBj

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.