Sabia straalt in jurkje van H&M, en haar fans halen keihard uit naar ‘arrogante’ Sylvie Meis

Geen dure designerjurken voor Sabia Engizek, maar een ontwerp van de H&M. 

Na maandenlang drama lijkt Sabia eindelijk weer met beide benen op de grond te staan. In een prachtfoto op Instagram straalt de socialite in een elegante jurk.

Het staat haar goed, en Sabia zelf ziet er ook een stuk beter uit dan de afgelopen maanden. En dat is een hele opluchting voor haar fans: de laatste tijd leek Sabia door een diep dal te gaan, maar ze lijkt er weer een beetje bovenop te zijn. En van welke dure designer zou dat jurkje komen? Valentino? Gucci?

Nee hoor, Sabia hoeft zich echt niet altijd te hullen in peperdure kleding van chique ontwerpers. Het jurkje dat ze gisteren droeg, komt namelijk gewoon van de H&M. Dat laat ze weten via Instagram.

De ex van Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart stond de afgelopen maanden vooral bekend als enorme dramaqueen, en deed veel stof opwaaien met haar vermeende zwangerschap en de twijfelachtige ‘miskraam’ die daarop volgde. Die nare maanden zijn definitief voorbij: Sabia zit nu veel lekkerder in haar vel.

De voormalige voetbalvrouw staat stevig met beide benen op de grond, maar dat kun je van die ándere voetbalvrouw niet zeggen. Fans van Sabia halen in de reacties op haar Instagrampagina hard uit naar Sylvie Meis, Sabia’s voormalige beste vriendin die nu haar aartsrivale is geworden.

Een kleine bloemlezing van de mening van Sabia’s fans over Sylvie Meis:

“Je toont zoveel klasse, dat je niet op de belachelijke provocaties van die Sylvie ingaat!”

“Helemaal mee eens! Sabia is aan het inhalen, en verdringt het blonde gif!”

Weer een andere fan vat haar mening over Sylvie kort en bondig samen:

“Sylvie is a bitch! That’s all”

Het moge duidelijk zijn: steeds meer mensen zijn helemaal klaar met de kapsones en sterallures van Miss Meis. Ze kiezen liever voor Sabia, die met beide benen op de grond staat. Geen kapsones voor Sabia, maar gewoon een jurkje van de H&M. Klasse!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.