Sissen tegen vrouwen op straat is binnenkort verboden. Deze mannen denken daar dit over…

Je hoeft vrouwen niet te vragen wat ze vinden van al die irritante mannen die ze naroepen, -sissen en -fluiten. Maar wat denken de mannen daar nu eigenlijk zelf van?

Veel vrouwen vinden het bloedirritant, en daarnaast intimiderend. Loop je over straat, en dan denkt een man – of een groepje mannen – het nodig te vinden om naar je te gaan zitten fluiten of sissen. Wat een creeps!

In Amsterdam gaan er dan ook stemmen op dit gedrag te verbieden. Maar wie zijn het daar niet mee eens? Nou, de sissers en de fluiters zelf. Die beweren doodleuk dat het onderdeel is van de cultuur. Je weet wel: de koel-toer. En dus zou het sissen op straat naar wildvreemde vrouwen nooit verboden mogen worden. Het is immers een ‘Surinaams ding’. Laat het sissen dus met rust!

Gek genoeg gaat voor deze Surinaamse meneren het argument ‘maar Zwarte Piet is ook cultuur, dus niet verbieden!’ vermoedelijk dan weer niet op. Maar goed: consequent zijn is dan ook lastig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. van Urk

  Ironisch, omdat daarvoor een artikel in de DDS geplaatst is van Michael over het verdwijnen van het Nederlands cultuur. Als alle allochtonen wat meer volgens het typische Nederlandse integratie en hoe pas ik mij aan programma zouden doen als bijvoorbeeld de taal goed leren, vissen aan de waterkant, Sinterklaas vieren, fietsen op de Drentse hei, schaatsen, nieuwjaarsduik nemen of bloemkool eten dan zal ons cultuur inderdaad niet zo gauw verdwijnen maar kennelijk staan de ingeslopen multiculturele tradities als het sissen of gescheiden zwemmen voor hen altijd nog boven die van onze eigen Nederlandse tradities die wel goed genoeg zijn om daar voor een rechtszaak aan te gaan spannen . Sissen doe je maar thuis tegen je vrouw of in het land waar het gebruikelijk en niet verboden is en niet op straat in een gastland die daarmee onbekend is. Trouwens, wordt het gebruikelijke Nederlandse fluitje naar dames ook verboden of zien de dames dat dan weer niet als dreigend?

  1. Beukman

   @Urk
   Tja, hier zie je hoe ingewikkeld het is om te bepalen wat dat nou precies is, die Nederlandse cultuur. Om je uit de droom te helpen: gescheiden zwemmen is niet iets van de multiculti, maar bestond al toen er in de grote stad amper buitenlanders waren. Er was bepaald veel animo voor een paar uurtjes zwemmen per week voor alleen vrouwen, die even wilden zijn gevrijwaard van glurende en kontknijpende kaaskoppen.

   Wat fluiten betreft: dat kan uiteraard net zo irritant zijn als sissen. Als het een dus moet worden verboden, dan ook het andere. Ik zie een verbod op fluiten of sissen er trouwens niet van komen.

   1. Krijgsman

    Inderdaad, het fluiten van blanke bouwvakkers moet vanaf heden ook streng worden verboden.

    1. Beukman

     @Krijgsman
     Veel vrouwen gaan het daar nog moeilijk mee krijgen.

   2. toetssteen

    @Beukman
    Aparte zwem-uurjes voor bejaarden, zwangeren en ouders met baby’s. Meer heb ik nog niet gezien. En de drie door mij genoemde groepen kan ik goed plaatsen omdat de jeugd een wat andere opvattingen heeft inzake ontspannen zwemmen.

    @fluitende bouwvakkers versus denigrerend gesis en hoerrr, dat verhoudt zich als een champagne tot azijn. Die bouwvakker blijft op zijn steiger staan, maar die lama’s groepen zich gelijk roedeldieren om het slachtoffer om nog wat verder te intimideren (en erger).

    1. Mar

     @toetssteen

     Sinds de opening van het zwembad hier, is de woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur alleen voor vrouwen vanaf 12 jaar.

     1. toetssteen

      @Mar
      Nog even afgezien van de term ‘vrouwen vanaf 12 jaar’ (volgens mij zijn dat nog meisjes), lijkt me ook het tijdstip voor die leeftijdcategorie nogal vreemd gekozen. Mijn dochters zijn overleden, maar geen haar op mijn hoofd die erover zou piekeren om mijn dochter in de winterperiode om 8 uur ’s avonds naar het zwembad te laten gaan. Na schooltijd lijkt me toch echt beter gekozen. Idem geldt dat voor jonge vrouwen alleen.

      Ik geloof wat u zegt, maar waar ik woon en daar waar ik een vakantieverblijf heb, is het zoals ik beschreef.

      Afgezien daarvan vind ik een bewonderend gefluit, toch echt iets anders dan belagen, bespugen en vernederen.
      En nee, ik beweer hiermee niet dat Henken en Klazen zo beschaafd zijn, dat zijn ze niet. Echter de kans is wel veel groter dat de Jannen en de Pieten daar hun afschuw over uit zullen spreken, of soms nog wel een tandje erger.

     2. Beukman

      @Steen
      Ook in Amsterdam kenden zwembaden al sinds de vroege jaren 80 speciale uurtjes exclusief voor vrouwen. Dat was dus in een tijd dat er amper moslims in mijn stad woonden, en degenen die er wél woonden hadden watervrees.
      Een paar van mijn vriendinnen waren vaste bezoekers. Ik herinner me hoe een van hen me vrij gedetailleerd uitlegde wat sommige vieze blanke kerels allemaal doen in een gemengd bad. Daar keek ik van op, want als man merk je weinig van dergelijke praktijken, tenzij je weet waar je op moet letten.

     3. toetssteen

      @Mar
      Conclusie is m.i. dat het alzo per gemeente anders is. Ik ben daar overigens niet echt blij mee, want toen ik rond dartelde in de zwembaden was er alleen een uurtje voor bejaarden en voor babyzwemmen.
      Als je het in je domme kop zou hebben gehaald een andere meisje te belagen vrees ik dat de badmeester je kop eraf had geslagen.

    2. Krijgsman

     Nu zit ik te piekeren of we de kreet ‘daar moet een piemel in’ nu als champagne of als azijn moeten beschouwen.
     Die Toetssteen zet je wel aan het denken.

     1. Beukman

      Mij viel niet alleen de ongelooflijke grofheid van die uitroep op, maar ook het feit dat niet één tegenstander van azc’s op DDS deze vorm van seksuele intimidatie veroordeelde. De bezwaren tegen gesis door allochtone mannen krijgen hierdoor een hypocriete bijsmaak.

 2. Ni28

  Andere culturen hebben tot dusver niet veel verrijking meegebracht op enkele uitzonderingen na. Ik wil nog zien hoe het in praktijk gaat werken het strafbaar stellen van sissen en fluiten op vrouwen als je al normaal gedragsvormen mist of cultuur aanhangt die vrouwen als gebruiksvoorwerp zien.

 3. Loki

  Moslims en gesis………Tja…….

  1. Krijgsman

   Loki maakt over het algemeen geen snuggere indruk maar sommige details van de geschiedenis heeft hij opgepikt.
   Knap hoor.

   1. Loki

    Nee jij trekt volle zalen mafkees….

 4. V.K.

  -Psssssst pssst sissen en/of hoer roepen is iets anders dan♫♫♫.

  -Waarbij moet worden opgemerkt dat m’n vrouw nog nooit een bouwvakker vanaf de steigers wordt nagesist of nageroepen wordt als hoer oid zijnde.

  1. Krijgsman

   De bekende uitdrukking ” Daar moet een piemel in!” is naar verluidt ook van typisch islamitische oorsprong.

  2. Krijgsman

   Ik kan je geruststellen, V.K., bouwvakkers fluiten in de regel alleen naar aantrekkelijke vrouwen.

    1. Beukman

     Is Henny dan eindelijk bij je weg, Loki?

     1. Beukman

      Wat een bak dat ze nu uitgerekend bij Wim Hutten is ingetrokken.

     2. Krijgsman

      Ik hoop dat die zorgdirecteur nu eindelijk eens een keer die Rob de Haan onderuit trekt, Beukman. Hij vraagt er om.
      Misschien heeft hij nu zijn lesje geleerd.

   1. nogmaals

    Islamvrindje Krijgsman combineert domheid met onbeschoftheid !
    Wellicht is het één een gevolg van het ander !

 5. nogmaals

  De DDS-trollen kiezen weer voor hun gebruikelijke aanpak.
  Niks mis met de islam en alles dat daarbij hoort.
  Ze gaan dus kleinzielig zeuren over fluitende bouwvakkers.
  Ze vergeten dat dit gefluit (waar overigens sommige bekakte vrouwen van zeggen dat ze er niet van gediend zijn) bewonderend en complimenteus bedoeld zijn, terwijl het gesis puur beledigend is bedoeld !
  En die fluitende bouwvakker is hard aan het werk op de steiger om belasting op te brengen voor het sissende schorem dat nog nooit eerlijk heeft gewerkt.

  1. Krijgsman

   Ik geloof dat er niet zoveel verschil is in het gefluit en gesis van bouwvakkers van christelijke of islamitische komaf: jonge mannen zijn geil en fluiten of sissen naar aantrekkelijke vrouwen. Dat houd je toch.

   1. nogmaals

    Krijgsman kan kennelijk niet begrijpend lezen !
    Ik heb toch duidelijk uitgelegd dat het fluiten door NL bouwvakkers bewondering aangeeft, terwijl het sissen door die mohammedanen beledigend bedoeld is.
    Maar hier op DDS geven de die/hard islamvrindjes steeds blijk van een onbeschrijflijke, hardnekkige domheid

    1. Beukman

     De hypocrisie druipt er weer vanaf, @nogmaals. Zowel sissen als fluiten betekent niets anders dan “wat een lekker wijf ben jij toch.” Je kan het je misschien niet voorstellen, maar een vrouw kan dit als een belediging opvatten.
     Hetzelfde geldt voor *niet* sissen of fluiten.
     Het voorstel om sissen te verbieden maakt geen schijn van kans. Weer een voorbeeld van symboolpolitiek, en voor de verandering niet eens van de PVV afkomstig.

     1. nogmaals

      Voor de zoveelste keer een reactie van beukman n.a.v. commentaar op krijgsman of net andersom. Volkomen uitwisselbare en voorspelbare figuren. Of moet ik het in enkelvoud zeggen.
      Je bent toch wel ongelooflijk dom als je na zoveel jaar islamellende in NL nog steeds niet door hebt wat ze met dat sissen bedoelen !

     2. Beukman

      Ah, @nogmaals. Ik begrijp dat je goed bekend bent in moslimkringen. Waarschijnlijk sis je zelf ook regelmatig naar vrouwen. Vertel het me maar. Waarom doe je dat? Doe je het bij alle vrouwen, of alleen bij de vrouwen die je erg aantrekkelijk vindt? Denk je werkelijk dat ze het leuk vinden? Dat ze hierdoor op je vallen?
      Ik zal je maar uit de droom helpen, nogmaals. Voor de meeste vrouwen is het een twijfelachtig genoegen om te worden nagesist of nagefloten alsof het stukken wild vlees zijn. Je verdient er géén respect mee. Kappen dus ermee.

  2. Beukman

   @nogmaals
   Onze vrouwen vatten het ook als een compliment op wanneer een PVV-stemmer hen toeroept dat er een piemel in moet. Daar mag echt geen verbod op komen.

   1. cmsuijkerbuijk

    @Beukman
    Je trekt het volledig uit proportie. Die walgelijke uitdrukking “daar moet een piemel in” is geroepen tijdens één gelegenheid. Het fluiten door bouwvarkens is al zo oud, als er huizen gebouwd worden. En dan is daarbij ook nog eens zeker, dat het een bouwvarken betreft. Dat is niet eens zo bij de roeper van “daar moet een piemel in” dat hij een PVV’er was!
    Abjecte uitroep, maar volledig uit proportie getrokken en te pas en te onpas gebruikt om het “gelijk” te halen!

    1. Beukman

     @Suijkerbuijk
     De piemeluitroep is gedaan bij minstens drie gelegenheden. Jij bent de eerste PVV-aanhanger die hem “abject” noemt, waarvoor hulde.
     Verder zal jij ook wel begrijpen dat je moeilijk het gesis kan verbieden en tegelijk het gefluit ongemoeid laten. Of zullen we de sissers dan maar naar fluitles sturen?

     1. V.K.

      -Beuk, gesis is een teken van afkeuring.

     2. nogmaals

      Als de fluitles dan maar wel door een onaantrekkelijke kerel wordt gegeven aan die mohammedanen, anders na afloop hoogstwaarschijnlijk een groepsverkrachting.

     3. Beukman

      @VK
      Je meent het.

      http://www.goeievraag.nl/maatschappij/samenleving/vraag/18391/sissen-marokkaanse-jongens-vrouwen-langslopen

      “Sissen is gewoon een cultuur gebonden manier om de aandacht van een meisje te trekken”, zegt Mazuras Asrafali, voorzitter van de Islamitische Stichting tot bevordering van Integratie. “En niet alleen Marokkanen doen dat, ook Surinamers en Antillianen sissen op straat”.”

      Overigens wilde de malle Pastors jaren geleden al lokagentes inzetten om sissers op heterdaad te betrappen. Alsof fluitende bouwvakkers boven de wet staan.

     4. cmsuijkerbuijk

      @Beukman
      Nou nou, wel bij drié gelegenheden is dat geroepen. En dan is het meteen “gewoonte”? Nee Beukman. Je kunt dit niet vergelijken met het bewonderend fluiten naar een mooie vrouw, hoe vervelend sommige vrouwen dat ook vinden (en in hun geval, terecht). Maar er zijn ook vele vrouwen, die het wél appreciëren. Er zijn zelfs vrouwen, die beledigd zijn, als er niét naar ze gefloten wordt door de bouwvarkens. (Ben ik niet mooi genoeg meer dan?)
      Het is dus totaal niet zo zwart-wit als jij stelt. En sissen door een islamiet heeft daarbij een hele andere betekenis, namelijk die van hoer en zéker niét die van bewondering! En dat is wél voor alle vrouwen dezelfde betekenis!

     5. V.K.

      -@Beuk,

      -Je lult maar een eindje weg met die islamiet welke de boel ook nog eens bedonderd.

      -Geen Antilliaan welke het in de Antillen in z’n hoofd haalt om te sissen naar een vrouw om haar dan ook nog eens voor hoer uitmaakt.Wat wel gebeurd is dat groepjes jongeren fluiten als bouwvakkers om vervolgens in een deuk liggend de schoonheid bejubelen.
      -Typisch dat die groep Antillianen or what ever hier in NL het wel uit hun hoofd laten om te gaan sissen naar mijn vrouw (creola), dat sissen is voorbehouden aan de witte vrouw.
      -Daar mijn vrouw een Noord-Afrikaans uiterlijk heeft wordt ze wel eens, leuk gekleed, door Marokkanen na gesist en van gratis kledingadviezen voorzien door de lokale Sharia-politie en dat is zeker geen inheems Marokkaans gebruik.

      -Wat jij doet Beuk, da’s voor de witte mens het gedrag van allochtoon straattuig goedpraten door het gelijk te stellen met het fluiten van bouwvakkers, maak je maar eens wat meer zorgen over het feit dat een niet gekopvodde marokkaanse meid door de helft van haar leeftijdsgenoten wordt uitgekotst omdat ze een wijnbarretje is begonnen.

      -Nou Beuk, wat mij betreft, blijf maar spaarzaam met het geven van linkjes, wat je me nou voorschoteld is er een van stompzinnige goedpraterij waar niemand iets aan heeft.

    2. Krijgsman

     Het valt me op dat bouwvakkers hier bouwvarkens worden genoemd. Die diskwalificatie lijkt me nergens voor nodig. Bouwvakkers ken ik in het algemeen als keurige mensen die bovendien de kunst van het fluiten meester zijn.
     Tegen fluiten heb ik overigens geen enkel bezwaar, zeker niet als dit op bekwame wijze gebeurt:

     https://www.youtube.com/watch?v=fZvMWoX3yOU

   2. nogmaals

    Als ons islamvrindje beukman het helemaal niet meer weet, en zijn tekstverwerker met zijn vele prefabteksten ook geen hulp biedt, gaat hij helemaal door het lint, en stuurt hij zonder gene de meest waanzinnige teksten naar DDS.

    1. Beukman

     Ik gebruik geen prefabteksten, @nogmaals. Verder blinkt je reactie uit door een gebrek aan argumenten. Iedereen die serieus discussieert, weet wat dit betekent. Je bent nogmaals af, @bijwoord.

     1. nogmaals

      beukman schreef 23 minuten ago de volgende waanzin

      Ah, @nogmaals. Ik begrijp dat je goed bekend bent in moslimkringen. Waarschijnlijk sis je zelf ook regelmatig naar vrouwen. Vertel het me maar. Waarom doe je dat? Doe je het bij alle vrouwen, of alleen bij de vrouwen die je erg aantrekkelijk vindt? Denk je werkelijk dat ze het leuk vinden? Dat ze hierdoor op je vallen?
      Ik zal je maar uit de droom helpen, nogmaals. Voor de meeste vrouwen is het een twijfelachtig genoegen om te worden nagesist of nagefloten alsof het stukken wild vlees zijn. Je verdient er géén respect mee. Kappen dus ermee.

      En deze beukman verwacht nog een beargumenteerde reactie.
      Hij begint trouwens met te zeggen dat hij begrijpt …,
      Nogal dom als ik net tevoren heb gezegd dat hij nog steeds niet begrijpend kan lezen.

     2. Beukman

      Ik hou er niet van om opponenten te betichten van domheid, @zomaar, zoals jij voortdurend doet. Maar wat laat je me voor keus? Je schrijft:

      “beukman schreef 23 minuten ago de volgende waanzin”

      Leg me die 23 minuten eens uit, @bijwoord.

     3. toetssteen

      Beukam
      Be a man! Man wat val je toch enorm door de mand. Cultuurgebonden ja heur, en dan als aan die cultuur die toch echt wat ander ligt dan waar een bouwvakker een paar mooie beetjes voorbij ziet komen, krabbel je terug in het racisme vlak. Bleh.

   3. zomaar

    beuk ik heb jou vrouwen gezien , tijdens een (kleine 10á 12 vrouwen), tegendemonstratie !.

    en eerlijk geschreven , ik denk dat zij niet vies zijn , van welke piemel ook , toch liefst hebben (blijkt tijdens deze demonstratie), een besneden sikkel , van de moslims .

    beuk deze vrouwen zullen de eerste vrouwen hier zijn , die op een stenigingsveldje gaan belanden , als de islam hier de overhand verkrijgt , dus beuk let op je zaakjes !, heel jou handel (pooier schap) valt dan in duigen , er is dan niemand meer die deze tot moes gestenigde wijven hebben wil .

    1. Beukman

     Het grote licht zomaar fantaseert dat het een lieve lust is over besneden sikkels (sic), en kan bijna niet wachten tot de eerste stenigingsveldjes verschijnen alwaar de vrouwen tot moes zullen worden gestenigd die het waagden om zich positief uit te spreken over azc’s. Ondertussen meent hij bovendien dat ik een pooier ben.
     DDS is een broedplaats van seksuele aberraties.

  3. toetssteen

   @Nogmaals
   Eens.

   1. nogmaals

    Beukman heeft 9 uur ago aan zijn vele blijken van domheid het volgende toegevoegd:

    “….Ik hou er niet van om opponenten te betichten van domheid, @zomaar, zoals jij voortdurend doet. Maar wat laat je me voor keus? Je schrijft:

    “beukman schreef 23 minuten ago de volgende waanzin”

    Leg me die 23 minuten eens uit, @bijwoord. …”

    Hij toont wederom zijn onvermogen om nog steeds het verschil niet te begrijpen tussen de reageerder “nogmaals” en “zomaar” (ondanks zijn infantiele ezelsbruggetje van @bijwoord, waarvoor hij waarschijnlijk een tijdlang heeft zitten googlen). Gelukkig heeft hij kennelijk wel begrepen dat hetgeen hij schreef, inderdaad waanzin was!
    Tevens blijkt hij het zwarte garen niet te hebben uitgevonden als hij iets heel simpels als “23 minuten ago” niet begrijpt.
    Welnu @dombeuk (mijn ezelsbruggetje om je niet te verwarren met een ander islam-vrindje hier), ik zal het je uitleggen:

    Als je bij DDS wilt reageren op iemand anders zijn/haar reactie zijn er helaas soms/vaak (vooral bij uitgebreide draadjes) enkele beperkingen inzake het refereren aan die andere reactie.
    Op een forum waar alle reacties op volgorde van binnenkomst worden geplaatst en genummerd, heb je gelukkig die beperkingen niet. Dus als het je te moeilijk wordt, gelieve je te verkassen naar nu.nl of elsevier.nl of joop.nl, en zodoende een win/win-situatie te creëren.
    Op DDS kun je, ingeval het aanklikken van “beantwoorden” niet mogelijk is, slechts referen aan een andere reactie door het tijdstip van die andere reactie te vermelden. Helaas worden de reacties op DDS niet voorzien van het absolute tijdstip, maar doen ze het relatief dmv …minuten ago. Dus als je wilt weten waarop is gereageerd als iemand het heeft over een reactie van …minuten ago, moet je dat aantal minuten optellen bij het aantal minuten dat is vermeld bij de reactie die je aan het lezen bent, en dan even terugzoeken. Ik vermoed trouwens dat jij nog een extra probleem hebt vanwege jouw dwangmatige of paycheck-gretige 24/7 ingelogd zijn, maar dat zoek je zelf maar uit.

    1. zomaar

     ik denk dat Beukman mij mist , waar het hart van vol is loopt de mond , (in dit de pen , toetsenbord ), van over .

     dus hij zal mij wel missen ?.

     1. Beukman

      Als jullie de koppen bij elkaar steken, zouden jullie nog net in staat moeten zijn om te begrijpen waarom ik jullie wel eens met elkaar verwar, @zomaar en @nogmaals.

 6. Wachteres

  Het opkomen voor het minderwaardig gedrag van bepaalde moslimjongeren door de linksen hier is weer meer dan walgelijk.

  Ik herinner me van vroeger dat ik weleens werd nagefloten door werkers in de bouw. Dan zwaaide ik even en zij zwaaiden terug en hun en mijn dag was weer goed. Niks mis mee!

  Dat is niet te vergelijken met het minachtend gesis en het ‘hoeren geroep’ van onze nieuwe medemensen. Ik heb van mijn dochters vroeger nooit klachten gehad dat ze werden lastig gevallen.

  Voor mijn kleindochters is het gruwelijk dat zij dagelijks voor ‘hoer’ worden uitgescholden en worden na gesist. Eén kleindochter overwoog al om ‘zich toch maar anders te gaan kleden’.

  Ik heb haar aangeraden om dat vooral niet te gaan doen. Mijn ‘meiden’ lopen er leuk westers bij, daar is niets mis mee. Trouwens, dat zouden ze wel willen, meer en meer ons aanpassen aan de islamitische manier van kleden.

  En wanstaltige figuren die hiervoor opkomen en dat goed praten verdienen alleen maar onze diepe minachting.

  Je weet van tevoren wie zich beschermend opstellen ten opzichte van de islam:

  De ‘(s)linksen’. Als er in bepaalde landen in Europa veel meer verkrachtingen plaats vinden door de nieuwkomers dan is het eerst wat zij roepen: “Autochtone mannen verkrachten ook wel”. Ja hoor, duizend aanrandingen per avond vinden elk weekend plaats bij ons op het dorpsplein, dus waar hebben we het over.

  En ze hebben zelfs niet door hoe verknipt zij in hun denken zijn geworden.

  Ik zeg het nog maar eens: Links, knettergek en levensgevaarlijk.

  1. Wachteres

   Dan vergeet ik nog: minderwaardig en verachtelijk!

 7. nogmaals

  @dombeuk schreef 8 minuten ago de volgende onzin:

  “… Als jullie de koppen bij elkaar steken, zouden jullie nog net in staat moeten zijn om te begrijpen waarom ik jullie wel eens met elkaar verwar, @zomaar en @nogmaals…”

  Welnu @dombeuk, ik begrijp het ook zo wel, zonder overleg met @zomaar:
  Jij verwart wel vaker iets, en dat komt vooral door jouw enorme domheid !

 8. Wachteres

  http://www.rtvnoord.nl/nieuws/159820/Massale-vechtpartij-in-noodopvang-Kolham

  Massale vechtpartij in noodopvang Kolham

  In de noodopvang van het COA aan de Albert Einsteinlaan in Kolham is zaterdagavond een massale vechtpartij geweest. Verschillende bewonersgroepen kregen rond half negen ruzie. Tientallen mensen gingen met elkaar op de vuist. Een aantal liep lichte verwondingen op.

  Ach, Nederlandse mannen vechten toch ook weleens?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.