Sylvie Meis straalt op Bali, maar Rafael van der Vaart en Sabia Engizek blijven in de penarie achter

Sylvie is aan het genieten, maar Rafael heeft minder reden tot vrolijkheid.

Sylvie Meis heeft alles wat ze maar kan wensen. Een lieve zoon, geld als water, en een lijf om jaloers op te zijn. En dat weet Sylvie maar al te goed. Daarom post ze regelmatig jaloersmakende foto’s op haar Instagrampagina, om haar volgers en fans te laten zien waar ze zoal mee bezig is. Maar veel van die foto’s lijken ook bedoeld om haar rivale Sabia Engizek een steek onder water te geven.

Sabia is na een lange, moeilijke periode waarin ze een miskraam kreeg, eindelijk weer aan het opkrabbelen uit het diepe, deprimerende dal waarin ze was beland. Zo had ze onlangs een fotoshoot voor de glossy Linda – super, natuurlijk! Maar Sylvie weet haar uiteraard weer te overtroeven: geen fotosessie in Amsterdam voor Miss Meis, maar een bikinishoot op het warme Bali.

Het lijkt wel alsof het nooit genoeg is voor Sylvie. Ze heeft zoveel om tevreden mee te zijn, waarom is het dan nodig om Sabia telkens zo te jennen? En niet alleen Sabia, ook ex-man Rafael van der Vaart krijgt te maken met de furie van Sylvie. De presentatrice heeft bij haar scheiding van Rafael maar liefst 4,5 miljoen euro opgestreken, maar dat vindt ze véél te weinig. Daarom klaagt ze Rafael nu aan, om nóg meer geld te eisen.

Alsof 4,5 miljoen niet genoeg is! Bovendien zit Rafaels carrière nu in moeilijk vaarwater, en is een rechtszaak over geld wel het laatste waarop hij zit te wachten… Maar dat lijkt Sylvie weinig uit te maken. Het zou haar goed doen om wat meer rekening te houden met de gevoelens van Sabia, en van Rafael, en wat minder aan zichzelf te denken. Zo te zien wordt ze op Bali omringd door een aantal gespierde modellen – misschien dat ze met één van die jongens eindelijk het liefdesgeluk vindt om alle negativiteit voorgoed achter zich te laten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.