Ongelooflijk: Xess Xava is bijna een kopie van papa Wesley Sneijder, bewijst nieuwe foto

Ongelooflijk: Xess Xava is bijna een kopie van papa Wesley Sneijder, bewijst nieuwe foto

Het lijken wel tweelingbroers! Een nieuwe foto op Wesley's Instagram laat de ongelooflijke gelijkenis tussen hem en zijn zoon zien.

Dat kinderen op hun ouders lijken, is natuurlijk geen nieuws. Maar in het geval van Xess Xava, de zoon van Yolanthe en Wesley Sneijder, is de gelijkenis wel héél treffend! Wesley deelde vanmiddag een nieuwe foto van hem en Xess Xava op Instagram, die laat zien hoe ongelooflijk veel vader en zoon op elkaar lijken.

https://www.instagram.com/p/BBXMSA9h6MW/

Het is haast niet te zien, maar links op de foto is Wesley te zien, terwijl rechts Xess Xava is afgebeeld. De ogen verschillen een beetje op deze foto, maar de neus en mond zijn identiek aan elkaar. Prachtig, nietwaar? Wesley vergezelde de foto van het ontroerende commentaar He's my life. En dat is precies wat een baby is: net zoveel waard als je eigen leven. Een stukje van jezelf herkennen in zo'n klein mannetje, dat is toch fantastisch?

Ook qua interesses gaat Xess Xava trouwens dezelfde kant op als zijn vader: op deze foto is de kleine spruit te zien in een mooi tenue van Galatasaray, de club van Wesley.

https://www.instagram.com/p/BBNlxqruv7i/

Fantastisch, zoveel babygeluk voor Wesley en Yolanthe! Mooi dat ze zo genieten van hun zoontje, en ook Xess Xava zelf heeft het zo te zien prima naar zijn zin. Heel mooi!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer