Yolanthe maakt trots een foto met haar prachtige baby Xess Xava… En wat lijkt hij op Wesley!

Echte moederliefde.

Terwijl Wesley Sneijder de sterren van de hemel speelt bij Galatasaray in Istanbul, ontfermt Yolanthe zich over haar babyzoon Xess Xava. De populaire presentatrice laat de laatste maanden een heel andere kant van zichzelf zien. Ze geeft tegenwoordig wat minder om glamour, en voelt zich fantastisch in haar nieuwe rol als moeder.

Iedereen die kinderen heeft, is het erover eens dat het hebben (en opvoeden) van een kind je echt verandert. Zo’n zelfde verandering is echt te zien bij Yolanthe. Ze lijkt wat liever, wat zachter geworden. Bijna net zo lief als Xess Xava zelf! Die heeft het prima naar zijn zin, met mama in bed.

En is het niet ongelooflijk hoe erg Xess Xava op papa Wesley lijkt? Hij begint steeds meer op zijn vader te lijken, qua ogen maar zeker nu hij wat meer haar op zijn hoofdje begint te krijgen. Hoe mooi is het dat Wesley en Yolanthe hun geluk niet meer hoeven te delen met zijn tweeën, maar inmiddels ook een kleine baby hebben. Wesley en Yolanthe lijken gelukkiger dan ooit, en met zo’n schattig kindje is dat niet gek.

Fantastisch hoeveel geluk en liefde een kleine baby in je leven kan brengen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. LantR.fant

    Tis inderdaad een erg klein kereltje.

  2. cmsuijkerbuijk

    Als je je kind straft met zo’n naam, dan houdt je niet van dat kind, maar van jezelf!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.