Zoekt Sylvie Meis toenadering tot haar ex Rafael om Sabia Engizek te pesten?

Volgens Duitse media wil Sylvie haar ex-man Rafael van der Vaart helpen met zijn carrière. De voetballer zou namelijk doodongelukkig zijn bij zijn club in Sevilla. Maar wat zit hier achter? Probeert Sylvie hiermee Sabia Engizek te pesten?

Sylvie zou toenadering hebben gezocht tot haar ex-man, en hebben aangeboden om hem te helpen met zijn carrière. Dat meldt het Duitse blad In op basis van een bron in Sylvies kennissenkring. Het nieuws is opvallend: de laatste weken leek het er juist op dat Sylvie en Rafael grotere vijanden waren dan ooit tevoren. Zo zou Sylvie van plan zijn om Rafael voor miljoenen aan te klagen – de 4,5 miljoen euro die ze na hun scheiding had gekregen, was nog niet genoeg. Wellicht zit er dus een verborgen agenda achter de toenaderingspoging.

Maar als we de Duitse pers mogen geloven, heeft Sylvie juist het beste voor met haar ex-man. Ze wil dat Rafael weer in Hamburg komt wonen, en heeft aangeboden om alles te doen wat ze kan om zijn carrière een boost te geven. Sylvie zou hiervoor haar uitgebreide netwerk willen inzetten – de knappe presentatrice kent veel invloedrijke mensen in Duitsland, die Rafael zouden kunnen helpen.

Rafael zelf heeft het totaal niet naar zijn zin bij zijn club in Sevilla, dus het zou helemaal niet zo gek zijn als hij zijn geluk weer zou beproeven in Hamburg. Maar of we moeten geloven dat Sylvie van plan is om hem te helpen? Sylvie heeft na hun scheiding juist altijd alle banden verbroken. Het zou onlogisch zijn dat ze opeens het beste voor heeft met Rafael, uit pure naastenliefde. Nee, het heeft er alle schijn van dat er meer zit achter deze toenaderingspoging. Sylvie is een erg slimme vrouw, en alles wat ze doet is zeer gecalculeerd.

De laatste tijd gaat er geen dag voorbij, of Sylvie Meis en Sabia Engizek, allebei exen van Rafael, hebben ruzie met elkaar. Het is dan ook voor de hand liggend dat Sylvies “lieve” actie om Rafael te “helpen” in werkelijkheid is bedoeld om Sabia weer een steek onder water te geven. Sabia is namelijk volgens veel bronnen nog steeds verliefd op Rafael, ze was zelfs van plan om haar kind naar hem te vernoemen. Toenadering tussen Sylvie en Rafael zou de ultieme wraakactie zijn tegen Sabia, die Rafael twee jaar geleden van Sylvie afpakte. Het lijkt er dus op dat de actie van Sylvie vooral is bedoeld om Sabia te beschadigen, en niet om Rafael te helpen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.