Zwaaiende 86-jarige oma krijgt geweldige verrassing van scholieren

Een grote groep tieners heeft een 86-jarige buurvrouw de mooiste Valentijnsdag van haar leven gegeven. Nou ja, in ieder geval van de laatste jaren.

Tinney Davidson komt elke dag naar het raam als het bijna schooltijd is. Vervolgens zwaait en lacht ze naar alle scholieren die ze voorbij ziet komen; ze doet dat op een bijzonder vriendelijke manier die ervoor zorgt dat scholieren er elke dag weer naar uit kijken om voorbij haar huis te lopen.

kinderen

Omdat ze haar zo waarderen besloten 70 tieners om haar eens goed te verrassen.

Tinney wist natuurlijk van niets. Ze reageerde dan ook bijzonder verbaasd toen ze ineens zag dat haar tuin bevolkt werd door tientallen scholieren. Stuk voor stuk hadden ze een Valentijnsdaghart in hun hand, vaak gemaakt van karton. Toen Kinney naar buiten ging om de tieners écht te begroeten omhelsden ze haar massaal en gaven ze haar lieve briefjes en koekjes.

yay

“Ik was geschokt,” zegt de 86-jarige overgrootmoeder. “Ze bleven maar komen en komen. Ik kon mijn ogen niet geloven.” De kinderen waren heel lief tegen haar, zegt ze. “Het was alleen maar ‘dank je wel, je bent fantastisch, we houden van je’ de hele tijd, en ik kreeg allemaal kussen en ga zo maar door.”

Tinney is een plaatselijke bekendheid. In 2014 hield de school van de kinderen al eens een bijeenkomst van een uur om haar te eren; zoveel waardering hebben ze voor haar vriendelijkheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.