3 kleine hondjes werden achtergelaten door hun eigenaar. Kijk deze video tot het einde!

Het is dieptriest, maar het loopt gelukkig goed af.

Hope for Paws — onze Amerikaanse vrienden die zich inzetten voor straathonden — werd onlangs gebeld omdat tenminste één hondje op straat was gezet door zijn eigenaar. Het moge duidelijk zijn dat dit bijzonder moeilijk was voor de hond in kwestie.

En dus gingen de mensen van Hope for Paws de straat op. Eenmaal aangekomen bij de de hond zagen ze dat er nóg een hondje bij betrokken was… en vervolgens nóg één.

Screen Shot 2016-03-28 at 11.46.01

De eerste hond, Charlie, bleek behoorlijk goed van vertrouwen te zijn. Op de foto boven dit artikel zie je dat Zainab van Hope for Paws hem al heel snel eten uit haar hand kon geven. Helaas waren de twee andere pups, Nessie en Dee-Dee minder goed van vertrouwen en veel angstiger. Zij moesten dus eerst gered worden.

Screen Shot 2016-03-28 at 11.49.16

De beestjes waren eerst doodsbang, maar konden gelukkig toch aan de riem worden gezet; dit nadat ze met veel geduld en vriendelijkheid behandeld waren door de mensen van Hope for Paws. Hun vertrouwen was in ieder geval een beetje gewonnen.

Nadat Dee-Dee en Nessie bij elkaar waren gepakt werd Charlie ook ‘ingerekend.’ De drie werden bij elkaar gezet, mochten nog even met elkaar spelen, en werden vervolgens op transport naar het opvangcentrum gezet.

Screen Shot 2016-03-28 at 11.49.28

Daar aangekomen kregen de nog altijd verlegen hondjes veel aandacht, liefde, en natuurlijk de best mogelijke (medische) verzorging. Het duurde dan ook niet lang voor ze alle drie opleefden en er niet alleen geweldig uitzagen, maar ook weer bijzonder positief in het leven stonden.

Screen Shot 2016-03-28 at 11.50.43

Screen Shot 2016-03-28 at 11.55.24

Kijk de hele video:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Bromsnor

    Hieronder nog een video over een hondje waarvan een pootje was afgehakt en ook door deze organisatie is gered. Met de hondje is het gelukkig goed afgelopen.

    A brave little dog gets rescued from the river.
    https://youtu.be/_Q3PDuU17P4

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.