Brusselse brandweerman: immigranten stonden na aanslagen “te dansen en te lachen” en maakten onthoofdingsgebaren

Daar hoor je de media niet over.

Zowel de Vlaamse als Nederlandse media proberen vandaag een beeld te creëren van mensen die bij elkaar komen en verenigd staan tegen terrorisme. Dat geldt zowel voor blanke Nederlanders en Belgen als moslimimmigranten (en hun kinderen).

Zoals de Brusselse brandweerman Cedric de Valck laat weten is dat door de media geschapen beeld helaas alles behalve de werkelijkheid. In de echte wereld staan hele horden moslimjeugd namelijk niet te huilen, maar te lachen. En reiken ze niet-moslims niet de hand, maar maken ze onthoofdingsgebaren.

Screen Shot 2016-03-23 at 08.47.22

 

Na de aanslagen van 9/11 (11 september, 2001) stonden er ook overal jonge moslims te juichen en te lachen, zowel in Amerika als in Europa en het Midden-Oosten. Datzelfde gebeurde na de aanslagen in Londen en Madrid. Daarom is het niet verrassend dat deze types hetzelfde doen nu hun matties hebben toegeslagen in Brussel.

Of we dat nou willen toegeven of niet, feit is dat een significant deel van de islamitische gemeenschap — zeker jongeren, en dan al helemaal jongeren van Marokkaanse afkomst — extremisten niet alleen tolereert, maar met hen sympathiseert.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Vigo

  Het is allemaal zo simpel, van vuil moet je je ontdoen en het niet trachten te bewaren in de hoop dat het vanzelf ineens geen vuil meer is!

  1. nick

   En dat is nu precies wat Wilders wil. minder vuil dus!

   1. Julius

    Tja Nick en Vigo.

    Minder vuil…

    Wat let jullie om actie te ondernemen? Of zijn jullie van het type watje dat de boel lekker op pookt en al gniffelend wacht totdat anderen het vuil opruimen?

    Dat dacht ik al.

 2. Ni28

  Dat wordt de Vijfde Colonne genoemd. De vijand is binnen. Mensen die voor het geld kwamen maar niet voor onze cultuur want dat is de vijandelijke cultuur die bestreden moet worden. Onze naïeve en vooral bange leiders hebben dit toegestaan en zelf aangemoedigd. Bloemetjes en kaarsjes zijn geen antwoord op dit terreur. Thee drinken met de Salafisten ook niet. Je hoeft geen Wilders te heten om dit te erkennen. Voor sommige groepen mensen is zachte hand een extra wapen die wij zelf aangeven.

 3. zomaar

  en toch lukt het onze omroep(en), om moslims te vinden die in een programma , (b.v nieuwsuur en dergelijk), met droge ogen beweren dat ook de moslims deze aanslagen afkeuren .

  en medelij hebben met de slachtoffers en nabestaande , maar ach die Marokkaan of Turk, die namens deze instanties het woord voert , worden door ons (de overheid) gesubsidieerd en geknuffeld .

  en wij de boertjes van buutte , (den domme Nederlanders), trappen in deze leugenachtige verhalen , en zeggen (zingen) in koor , zie je wel de moslims zijn zo kwaad nog niet , het zijn er maar enkelen die het verprutsen voor de vele .

  inmiddels vertrouw ik geen moslim meer , en loop de winkel voorbij waar ik moslims binnen zie .

  zover hebben zij het al gebracht , dat er grote wantrouwen ontstaan is jegens hen .

 4. Svetlana

  Dit zijn ordinaire leugens. De hele moslim wereld is diep aan het rouwen over de verschrikkelijke aanslagen in Brussel.

  1. zomaar

   sevet dat schrijf ik toch !!, dat de hele moslim wereld rouwt om de omgekomen moslim terroristen , en feestviert omdat deze nu 72 maagden bezitten , en tevens feesten dat er ruim 30 dodelijk slachtoffers en ruim 160 gewonden gemaakt zijn door deze moslim helden .

   1. Julius

    De 190 uit Brussel tellen ze op bij hun duizenden, en dat schept een band..

  2. nick

   Svet, DAT zijn pas ordinaire leugens! Er is total geen rouw in de gehele moslim wereld, over aanslagen door hun broeder terroristen. Je bent dus zelf een ordinaire leugenaar, maar dat was al bekend.

   1. Julius

    Ze hebben inderdaad geen tijd om te rouwen Nicky. Daar zijn ze dagelijks druk met het bergen van dode familieleden.

  3. Mart

   Wat ben je ook een KUTWIJF.

  4. Julius

   Ach, dat is daar dagelijkse kost…

 5. ceteris paribus

  Dit soort sterke verhalen zullen wel net zo hard zijn als die spannende verkrachtings- en aanrandingsverhalen in Keulen: iedereen loopt er omheen met een mobiele telefoon maar foto’s of filmpjes die de verhalen bevestigen zijn in geen velden of wegen te bekennen.

  Islamofoben liegen vaak en graag.

  1. Viertel

   Flikker toch eens op met je lullige getrol, cb. Meer dan 1000 aangiften van aanranding en verkrachting, alleen al in Keulen. Allemaal leugens zeker ? Van die juichende moslimkinderen zijn ooggetuigenverslagen. Dat is genoeg !

   1. ceteris paribus

    Ja, Viertel van die 1000 aangiften bleef nagenoeg niets over, één geval van aanranding en een paar gestolen mobieltjes.
    Een schandelijke islamofobe hetze dan wel een collectieve hysterische neurose.

    Met name de pers is hier meegegaan in een walgelijk eenzijdige berichtgeving. Geen krant of omroep bood zijn excuses aan.

    1. Viertel

     Wat bazel je nu toch weer, cp ? De Keulse politie is nog steeds met ruim 120 man bezig om de zaak van de Oudejaarsnacht-aanrandingen en -verkrachtingen te onderzoeken. Identificatie van daders is moeilijk, omdat het merendeel van hen asielzoeker of illegaal is. Daarom is na 2,5 maanden nog maar 10% van de aangiften afgehandeld. 90% moet nog worden aangepakt. Maar jij weet al dat het allemaal leugens zijn ? Of islamofobie ? Of hysterische neurose ?
     Het wordt tijd dat je zelf eens langs gaat bij de psychiater, cp.

     1. ceteris paribus

      Er zijn inderdaad nog veel politieambtenaren bezig de aangiftes te verwerken. Er kwam echter weinig uit.

     2. Beukman

      Eén veroordeling wegens aanranding, als ik de stand goed heb bijgehouden. Als je dat vergelijkt met een Bierfeest…

  2. JanKorneeldeWit

   Nog steeds niet geleerd te poepen? Onee, ook daar is trolmans ‘Cetpar paardepis’ te dom voor!
   Voor zijn leugenachtigheid heeft de islamiet trouwens een goddelijke opdracht, rechtstreeks van de opperhaatbaard mo en zijn veertig rovers. Jaja whollaaaaa…..allemaal in naam van dat misselijke woestijngodje…..
   Dus klets niet zo dom, kip zonder kop, islamieten, die liegen graag en eigenlijk altijd….lees er maar eens een paar aangiftes tegen GW op na…..pendewww…….

  3. LantR.fant

   U zou in 1953 de watersnood nog ontkennen als u tot uw kin in het water stond.

   U begint hier een sneue figuur te worden met uw dwangmatig ontkenningsgedrag.

 6. MilkTea

  is dat te verifiëren. ttz. is dat wel waar? Eén brandweerman zegt dat. HIj heeft alleszins IETS gezien. EN als dat zo is, dan onmiddellijk : mogen mee gaan vechten in Syrië. We steken ze op een vlieger en laten die vertrekken om 20h ’s avonds. Dan kunnen ze ’s morgens beginnen vechten. Juist op tijd om onze bommenwerpers, die om 22H vertrokken zijn, te ontvangen gasp-emoticon. OPgelost. Maar eerst : zijn daar geen onafhankelijke bronnen van?

 7. Sjun Demartelaere

  Islamofobie is evenals racisme en discriminatie een containerbegrip geworden. Te vaak te onpas gebruikt en daarom past er van alles in. Steeds als het weer gebruikt wordt zou je je moeten afvragen of er weer beoogd wordt op gerechtvaardigde kritiek op de ideologie van islam weggemaakt te krijgen zonder daarvoor argumenten aan te voeren. Want er valt wel wat aan te merken op de ideologie die zich als religie voordoet als haar dat zo uitkomt om een wat minder nozele massa in haar eigen gareel te krijgen. Een gareel dat niets heeft met democratie omdat het stelt dat de wetten van een opperwezen komen en dus niet bekritiseerd, laat staan verbeterd mogen worden. Een gareel dat ook al niets heeft met en gelijke behandeling van de seksen omdat het stelt dat het getuigenis van een man gelijk is aan dat van vier vrouwen.
  .
  Een gareel dat veel meer nadere belichting verdient nu het al dan niet bewust vertroebeld wordt door de studeerkamervariant van islam die slechts al te goedgelovige aanhangers in het Westen kent en die vanwege haar pretenties van maakbaarheid in de islamitische wereld zeker niet serieus overwogen wordt. Hooguit worden de priesters en al te kritiekloze volgelingen ervan serieus genómen met een verhaaltje voor de Bühne in het kader van een andere ideologische doctrine. Die van taqiyya en kitman. Maar laat ik daar nog even niet nader op ingaan om niet meteen het onderwerp te kapen.
  .
  Terzake de draad is de daarin vigerende ideologische economie van de dood (http://bit.ly/TmnjD7) die van sommige individuen monsters zonder geweten maakt die bij hun eigen handeltje met de deïteit van Mohammed ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Muttalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koraishi rustig geslachtofferd kunnen worden. Dat niet iedereen hier even enthousiast voor is en dat sommige daar angst voor hebben zou ik niet langer laten wegzetten met de kreet islamofobie. Wie dat wegzetten toch blijft voortdoen zou zelf wel eens aan islamofilie kunnen lijden, beoogklept door het leven kunnen gaan of ervoor kunnen worden betaald. Want geld dat stom is maakt voor sommigen recht wat krom is.

  1. ceteris paribus

   Als de term islamofobie verwarring oproept kan gekozen worden voor ‘moslimhaat’. Een deficient synoniem.

   1. Sjun Demartelaere

    Vooralsnog worden er volkomen terechte kanttekeningen bij de ideologie geplaatst die individuen een directe plek in Mohammed’s paradijs belooft als zij zichzelf als ‘martelaren’ offeren door daarbij ongelovigen mee te nemen. Dat ondanks de leer van islam niet elke moslim daarin doet lijkt me evident. Anders was elke samenleving waarin deze mensen aanwezig waren een explosieve mensenrechtenschendende geweest. Vooralsnog geld dat enkel Pakistan, Afghanistan, Saudi Arabië, Mauretanië, Iran, Irak, Egypte, Nigeria, Turkije, Jemen, De Westbank, Gaza en sinds midden jaren ’70 ook Libanon. http://bit.ly/19IP3ow
    .
    Zo ver is het gelukkig overal nog niet al geeft de situatie in Brussel alweer aan dat een teveel aan culturele spagaat een samenleving geen goed doet. Veranderend beleid kan daar verandering in brengen. Te beginnen met gedegen ublieke voorlichting over het systeem van islam dat individuen en samenlevingen beschadigt als het daartoe de kans krijgt.
    http://bit.ly/1RznDwX

 8. Oeroeboeroe

  Doe eens betere aanslagen, deze zijn kennelijk niet erg genoeg
  En ze vervelen mij bovendien…

  De aanslagen in Brussel vervelen mij. De moordpartij roept niets van de strijdlust en woede op die mij beving na Hebdo, er is geen verdriet en fel oplaaiende levenslust zoals na Bataclan. Ook de na een aanslag gebruikelijke nieuwshonger wilde mij maar niet in zijn greep krijgen; de verveling was sterker dan mijn interesse en overwon zelfs de beroepsdeformatie die mij steevast de klok rond aan een beeldscherm gekluisterd houdt.

  De daad zelf, de aftermath, de binnendruppelende informatie, de moraalridders, altijd meteen de moraalridders die uit hun holen kruipen, de moslims die de slachtofferrol kapen zoals hun geloofsgenootjes de vliegtuigen op 9/11: been there, done that. Het, wederom, gelijk krijgen in alles wat ik al jaren beweer, leidde niet tot de gewoonlijke en zeker ook ietwat narcistische drang om zulks nadrukkelijk te claimen. Veel verder dan wat baldadig twitteren kwam ik niet.
  Natuurlijk zijn we in oorlog met de islam

  Want ja, natuurlijk zijn we in oorlog met de islam en niet met ‘radicalen die de religie van de vrede kapen’. Die knapen noemen zich moslim en alles wat ze doen is theologisch prima te onderbouwen met koran en hadith. En ja, natuurlijk zijn er in de grote steden van Europa islamitische haatbroeinesten, dusdanig ingevreten in de samenleving dat voor het leven van de patiënt gevreesd moet worden. En zeker, dat is niet alleen de schuld van de moslims, die gebruiken gewoon de speelruimte die ze krijgen, maar ook van de bestuurlijke, culturele en maatschappelijke elites die om redenen van gewetenloosheid en gebrek aan morele hygiëne er heil in zagen onze cultuur, normen en waarden uit te verkopen en onze onderklasse uit te leveren aan nieuwe, onverdraagzame buren.

  Duh.

  Mijn eigen herhaling verveelt me.

  Het viezige geleuter over saamhorigheid en ‘ons niet laten verdelen’, dat de medeschuldigen aan deze langzaam ontketenende burgeroorlog -de fatsoenlijke elites en de moslimclubjes- altoos zalvend prediken, is alweer begonnen. Kregelig maar ongeïnteresseerd lees ik over Marsen tegen de Angst, over Menselijke Dammen tegen Terreur, over zwart-geel-rode verlichting van gebouwen, oh en is die slijmerd met zijn piano al gesignaleerd om Imagine te spelen, het lied dat wenst dat er ‘no countries’ zijn, in tijden dat natiestaten als concept onder vuur liggen?

  Nog deze week zullen zielige moslims die door Wilders-in-de-kaart-spelende xenofoben in het verdomhoekje worden gezet, de ware slachtoffers blijken en niet de doden en zwaargewonden van de aanslagen. Verder is iedere vorm van zelfverdediging, van grenzen sluiten tot moskees afluisteren, natuurlijk fascisme.
  GroundzeroHog Day

  Misschien omdat het alweer aanslag nummertje zoveel is, maar het is mij allemaal GroundzeroHog Day inmiddels. Misschien moeten ze eens een kerncentrale opblazen of een kinderdagverblijf, dat levert vast een fris schokeffect op. Want deze bijna protocollair uitgevoerde mallemolen van actie en reactie, bo-ring. Entertain mij, booslims. Schud de boel eens op zodat het nóg moeilijker wordt voor moslims en hun appeasers om zich onder de plicht tot keihard optreden uit te wezelen. Make a fucking effort, hoe eerder de boel compleet doorescaleert, hoe beter. Dan vechten we het uit, zien we wie er wint en kunnen we allemaal, nouja, de overlevenden dan, weer door met ons leven.

  “WTF. Zit jij nou om enorme aanslagen en burgeroorlog te vragen, Nanninga?” Ja. Mag niet he? Is kwetsend en niet saamhorig he? Zo iets houdt geen rekening met De Toon. En bovendien speelt het ISIS, Wilders, Arnon Grunberg en de pizzaboer van Abdeslam in de kaart. Maar hee! het is in ieder geval niet saai, en het geeft demense de kans om zich woedend te maken over iets heel veiligs. Gratis deugen, wie wil dat niet? Hier, neem alvast een screenshot van de gewraakte passage, zonder context, om te delen op twitter met verontwaardigd commentaar!
  Wat moet er nog gebeuren?

  For the record, liever had ik uiteraard dat kerncentrales, peuterklasjes maar ook vliegvelden en metrostations verschoond bleven van lieden die uit naam van een onverdraagzame doodscultus dingen komen opblazen. Maar ik weet gewoon bij Hitch niet meer wat er nog moet gebeuren willen we eindelijk inzien in welke oorlog we verzeild zijn geraakt. En als het realisme, de daadkracht en het besef dat alles op het spel staat, maar niet wil doordringen tot het gros van de beleidsmakers, mediamensen, politici, religieuze en maatschappelijke belangengroepen en opiniemakers, wat zou ik me dan nog druk maken om zo’n aanslag.

  Het is blijkbaar nog niet erg genoeg.

  Annabel Nanninga

  1. ceteris paribus

   Het wordt een beetje pijnlijk met de Annabel.

   1. Sjun Demartelaere

    Vervelend voor je dat Annabel zo raak de kern van de blinde bestuurdersvlek beschrijft.

    1. ceteris paribus

     Ik vind het een goede zaak dat opiniemakend populistisch rechts zich heeft weten te versterken met een eenvoudig door te prikken brulkikkeres.

  2. Beukman

   Annabel Nanninga oeroeboeroet:
   “het is mij allemaal GroundzeroHog Day”

   Groundhog Day, een puike filmtitel om Nanninga’s Verzamelde Oeuvre mee aan te duiden. Halverwege een stukkie sukkel je in slaap. Als je wakker wordt, is hetzelfde stukkie opnieuw begonnen.

   1. toetssteen

    @Beukman
    Je moet je onderwijl gaan schamen om je nietszeggende comments. Hou je mond als je niets te berde kunt brengen dat het artikel van Nanninga weerlegt. Ik lees hier op de persoon, onder de gorden, maar retorisch wordt er niets weerlegd.

    Ga naar Peter Beukman, daar is onderbouwing niet meer nodig, men herkauwt met de gretigheid van een geit elk woord van deze flippo.

    1. Beukman

     Ik val letterlijk in slaap van Nanninga’s hier gedumpte stukkies, @Steen. Ze zijn slecht geschreven, en dat ligt er mede aan doordat ze een totaal gebrek aan interne dialoog ontberen. Haar stukkies zijn als vette worst: je neemt een hap, en nog een hap, en nog een. Het wordt steeds minder lekker, tot je moet overgeven: oeps, te veel vette worst gegeten. Ze worden dan ook uitsluitend gelezen door kotsers.
     Wat je verliefdheid op “Peter” betreft: hou mij daarbuiten svp.

     1. toetssteen

      @Beukman
      Je zegt niets. Dat Nanninga je niet ligt, dat staat je vrij, ik ben ook niet bepaald een adept, maar dat zit hem meer in haar zwabberende artikelen en idem uitlatingen. Ik kan er niet veel mee.
      Menu vanavond was mihoen/kip en veel groente, Lekker eten met stokkies.

 9. Julius

  Ik herinner me de juichstemming nog toen Sjors Bush junior op het punt stond om Irak binnen te vallen, ondanks alle waarschuwingen om die onrechtmatige oorlog niet te beginnen. Wat zaten de fans te gniffelen bij de live verslaglegging toen het eenmaal zover was. Volgens mij zijn er vanaf dat moment tot op de dag van vandaag gelukkig slechts 4 lichtgewonden te betreuren. Maar ik kán het mis hebben natuurlijk…

 10. Johannes3

  Ik ben opgegroeid in rotterdam. En had veel vrienden van vele soorten. Veel moslim- vrienden hebben mij veel uitgelegd. Sommige van hun waren moslims en sommige waren anti-moslims(maar wel van moslim-afkomst). En ik kan zeggen dat ik het al jaren geleden zei. Dat deze mensen al jaren geleden gestopt moesten worden. Dat al dat rasicme onzin gewoon misbruikt is. Hoe hun denken over de westerse mensen is gewoon niet normaal. En ze vieren inderdaad feest. En het zijn inderdaad grote lafbekken. Heb je met 1 een probleem, nou dan staat heel turkije of marroko ineens voor je deur. En wij laten alles toe. Ik mis de tijd dat mensen nog ergens voor opkwamen. De mensen die ons systeem gebouwd hebben. Die zijn er volgens mij niet meer. Ook in spangen vluchtte elk nederlander naar een buurt waar nog geen moslim was. Wanneer zeggen Nederlanders eindelijk dat het nu wel eens genoeg is??? Ik heb mijn mondje altijd open getrokken, maar zelfs de meeste autochtone keken mij maar raar aan. Nou je ziet het he. Ik had toch gelijk. Dat zelfs een nederlandse vlag als symbol is voor rasicme. En die turken en marokanen mogen waaien met hun vlaggen. In je eigen land. Dat is toch wel een beetje van het gekke he.

  1. toetssteen

   @Johannes3
   Paar jaar in Rotterdam gewoond (Schiebroek) omdat mijn vrouw daar studeerde en ik werkte aan het Westplein. Zij is een geboren Rotterdamse.
   We verhuisden zo vaak dat ik de tel kwijt ben geraakt (niet alleen in Nederland). Maar omdat de schoonouwelui verhuisden, kwam zij niet meer in Rotterdam tot ik stopte met werken (geen zin om nog maar weer eens te verhuizen). Afscheidsfeestje op de Coolsingel.
   Maar ja, zij ging samen met twee van onze zoons wat rondstappen. Ze is zich wild geschrokken.
   We gaan nu hooguit nog voor een concert naar de Doelen (parkeren Weena parking) en dat is het.

 11. JanKorneeldeWit

  Ellendig ingeteeld woestijnvolk!!!

  1. toetssteen

   Foei toch J.K. een beetje de nicht van je oom je tante noemen!
   Gnah, als het om kleine christelijke gemeenschappen gaat weet men waar de schoen wringt, maar o wee als de vinger aan de pols wordt gelegd bij islam.

   Man geef me de jaren zestig terug en nou eruit met die wacko’s en wolkenvriendjes.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.